Νέες αφίξεις στο Heathrow

Ο οίκος Louis Vuitton άνοιξε το πρώτο του κατάστημα σε ευρωπαϊκό αεροδρόμιο στην Heathrow Terminal 5 σε έναν χώρο 300μ2. Τα εγκαίνια του καταστήματος συνέπεσαν με την παρουσίαση της συλλογής Cruise 2015 στην Place du Palais στο Μονακό από τον Nicolas Ghesquiere.

Επίσης εγκαινιάστηκε ένα κατάστημα ντελικατέσεν Fortnum & Mason, στην Heathrow Terminal 5 με το μπαρ του. Η παρουσία του στο Heathrow αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για την μάρκα που εγκαινιάστηκε το 1707. Το κατάστημα διαθέτει μια σειρά από επιλεγμένα προϊόντα του κατστήματος στο Piccadilly σχεδιασμένα για τον ταξιδιώτη, όπως τα περίφημα καλάθια του, καθώς και μια σειρά από τα πιο δημοφιλή βότανα και γλυκά του κουταλιού και μια επιλογή από καπνιστό σολομό και χαβιάρι. Δίασημο για την ποικιλία του στα τσάγια, το Fortnum & Mason δημιούργησε ένα χαρμάνι, ειδικά για το συγκεκριμένο κατάστημα, το ʽExplorerʼs Blendʼ, το οποίο αποτελεί έναν τολμηρό συνδυασμό με αντιθέσεις γεύσεων από τις τέσσερις γωνιές του κόσμου Κεϋλάνη (Nuwara Eliya), Κένυα, Κίνα (Green Jasmine) και την Ινδία (Assam).

Louis_Vuitton_8

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×