Άφιξη του Excelsior Hotel Gallia στο Μιλάνο

To Excelsior Hotel Gallia στο Μιλάνο είναι το νεώτερο στολίδι που παρουσιάζει η αλυσίδα ξενοδοχείων The Luxury Collection ως μέρος μιας επένδυσης πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για την αποκατάσταση των πιο εμβληματικών ευρωπαϊκών ξενοδοχείων της μάρκας. Ιδιοκτησία της Katara Hospitality, αυτό το Μιλανέζικο ορόσημο αναγεννήθηκε πρόσφατα, ύστερα από μια εκτενή ανακαίνιση του ιστορικού κτιρίου, ενώ προσθέθηκε μια νέα σύγχρονη πτέρυγα. Παλαιότερα γνωστό ως “Palace Gallia”, το ξενοδοχείο είναι βαθιά ριζωμένο στην ιστορία του Μιλάνου, που βρίσκεται στην καρδιά της νέας περιοχής Porta Nuova. Με επικεφαλής το, βραβευμένο με έδρα το Μιλάνο, Studio Marco Piva, ο εκτεταμένος αρχιτεκτονικός και εσωτερικός σχεδιασμός του έργου παντρεύει τη σύγχρονη αισθητική με το αρχικό μπελ επόκ στυλ του ξενοδοχείου. Η γνωστή εταιρεία σχεδιασμού επιμελήθηκε επίσης μια μοναδική συλλογή με περισσότερα από 500 έργα τέχνης, συμπεριλαμβανομένων έργων ζωγραφικής, γλυπτών και φωτογραφιών. Οι εσωτερικοί χώροι διαθέτουν ξεχωριστές αναφορές στον μιλανέζικο τρόπο ζωής και τη διαχρονική κομψότητα της εποχής Art Deco, συμπεριλαμβανομένων των επίπλων που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά από Ιταλούς σχεδιαστές και τεχνίτες.

Το Excelsior Hotel Gallia αποτελείται από δύο κτίρια – το πλήρως ανακαινισμένο ιστορικό παλάτι και μια νέα σύγχρονη πτέρυγα με πρόσοψη που μοιάζει με μια λεπτή αυλαία από ατσάλι και γυαλί. Η 1.000 τμ Katara Suite – μία από τις μεγαλύτερες Προεδρικές Σουίτες στην Ιταλία – βρίσκεται στον έβδομο όροφο, προσφέροντας δύο βεράντες, τέσσερα υπνοδωμάτια και ιδιωτικό σπα. Το ξενοδοχείο επίσης προσφέρει δωρεάν υπηρεσία αυτοκίνητου με Maserati. Στο πρώτο Shiseido SpA στην Ιταλία, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν περιποιήσεις στο μεγαλύτερο spa της πόλης, που εκτείνεται σε πάνω από 1.000 τμ, στον έκτο και έβδομο όροφο του ξενοδοχείου.

milano excelsior extra image Excelsior-Hotel-Gallia-1 indoor-swimming-pool-spa-excelsior-hotel-gallia

 

 

 

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×