Dalliance House, ένα σπίτι γεμάτο μυστικά

Cocktail Beast

Cocktail Beast

Το Τhe Dalliance House βρίσκεται σε ένα από τα πιο αγαπημένα νεοκλασικά κτίρια στο κέντρο της Κηφισιάς. Αποπνέοντας τον αέρα μίας άλλης εποχής, μας καλωσορίζει σε ενα ταξιδι ανάμεσα σε παρελθόν, παρόν και μέλλον με σκηνικό έναν χώρο βγαλμένο από μία άλλη εποχή, γεμάτο κρυψώνες, έτοιμο για ένα παιχνίδι που δεν τελειώνει ποτέ, όπως αντίστοιχα το μυστικό παιχνίδι του «φλερτ» μεταξύ γεύσης και απόλαυσης. Εδώ η γευστική εμπειρία ξεκινάει από τις 10:00 το πρωί έως και τις 03:00 το βράδυ για μια all day & night εμπειρία διασκέδασης.

Chef Πέτρος Δήμας

Chef Πέτρος Δήμας

Φρεσκοστημένοι χυμοί, ζεστός ή κρύος καφές από ποικιλίες Arabica ή Brazil, signature κρύο τσάι Kusmi με την μοναδική του γεύση ερχονται να συμπληρώσουν το παζλ ενός ιδιαίτερου brunch που σερβίρεται μέχρι τις 19:00 και περιλαμβάνει απολαυστικά σάντουιτς με διαφορετικά είδη ψωμιού, ομελέτα, scrambled eggs αλλά και σπιτικά κέικ και pancakes φέρνοντας στο μυαλό μας στιγμές από την κουζίνα της παιδικής μας ηλικίας.

Τάρτα Λεμονιού

Τάρτα Λεμονιού

Για το γεύμα και το δείπνο, προτείνονται Μεσογειακές συνταγές με ένα twist από δύση και ανατολή και άρωμα Ελλάδας! Φρέσκα υλικά όπως άγρια χόρτα & αρμυρίκια, μυρωδικά από την ελληνική γή όπως αγριομάραθο, θυμάρι και κρόκος Κοζάνης βρίσκουν τον φυσικό τους ρόλο σε ένα κριθαρότο με καραβίδες ή σε ένα καρπάτσιο μόσχου. Αρώματα Ελλάδας με gourmet κουζίνα στην δική της διάσταση του καλομαγειρεμένου πιάτου με την υπογραφή του chef Πέτρου Δήμα.

Ξεχωριστή θέση στην καρδιά του The Dalliance House αλλά και των επισκεπτών του κατέχουν τα 11 signature cocktails, δημιουργημένα με τα καλύτερα premium spirits.

The Dalliance House, Κυριαζή 19, 145 62 Κηφισιά, Τ: +30 210 62 30 775

www.thedalliancehouse.com

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×