Εάν επιθυμείτε να απολαύσετε ένα υπέροχο ιταλικό δείπνο στο Παρίσι, τότε σίγουρα θα πρέπει να κατευθυνθείτε προς το μοναδικό με ένα αστέρι Michelin, ιταλικό εστιατόριο στη γαλλική πρωτεύουσα, το Il Carpaccio, στο πολυτελές ξενοδοχείο Le Royal Monceau Raffles Paris. Αυτό το υπέροχο εστιατόριο που στεγάζεται σε ένα θερμοκήπιο, ανακαινίστηκε από τον Philippe Starck και προσφέρει ένα μοναδικό μεσογειακό μενού, σχεδιασμένο από τον Ιταλό σεφ Roberto Rispoli, ο οποίος έχει εργαστεί με τον Alain Ducasse στην La Trattoria Toscana. Για τον Rispoli το ελαιόλαδο είναι το βασικό σημείο της ιταλικής κουζίνας και χρησιμοποιεί το δικό του παρθένο ελαιόλαδο, από τον δικό του ελαιώνα στη Σικελία για να ετοιμάσει πιάτα εμπνευσμένα από την κουζίνα της Νάπολης, με εκλεπτυσμένο χαρακτήρα. Είναι ακριβό, αλλά πραγματικά το αξίζει.
37 Avenue Hoche, 75008 Paris