pet-finder.gr Δωρεάν εντοπισμός χαμένων κατοικιδίων

Το να χάνεις το σκύλο ή τη γάτα σου είναι κάτι εξαιρετικά επώδυνο. Αγωνία, ανησυχία και συνεχής αναζήτηση. Δημοσιεύσεις στο Facebook, αγγελίες και αφίσες στις γειτονιές. Ακόμη και με όλες αυτές τις ενέργειες όμως, μόνο κατά τύχη θα μπορέσεις να βρεις το κατοικίδιο σου. Πρέπει να πέσεις στην περίπτωση που κάποιος θα δει την αφίσα που κόλλησες ή θα πετύχει την δημοσίευση σου στο Facebook. Ανάλογη είναι και η αγωνία όταν βρίσκεις ένα χαμένο ζώο και δεν μπορείς να εντοπίσεις τον κηδεμόνα του. Βλέπεις το ζώο να είναι φοβισμένο και ανήσυχο και γνωρίζεις ότι την ίδια στιγμή υπάρχει κάπου ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε πανικό επειδή το έχει χάσει. Αυτά ακριβώς τα συναισθήματα οδήγησαν στη δημιουργία ενός δωρεάν κεντρικού site στο οποίο να “συναντιούνται” εκείνοι που βρήκαν ένα κατοικίδιο με εκείνους που το έχασαν.

Η χρήση του pet-finder.gr είναι εξαιρετικά απλή. Αν έχεις χάσει το κατοικίδιο σου ή αν έχεις εντοπίσει ένα κατοικίδιο που χάθηκε, καταρχάς ελέγχεις αν το έχει ήδη καταχωρίσει κάποιος ώστε να επικοινωνήσεις μαζί του. Αν δεν έχει ήδη καταχωρηθεί, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να περάσεις την φωτογραφία του μαζί με κάποιες πληροφορίες όπως το πού βρέθηκε ή χάθηκε, τον αριθμό μικροτσίπ – αν έχει –  και στοιχεία επικοινωνίας. Αυτομάτως το σύστημα θα σου δείξει ζωάκια που πιθανόν να αντιστοιχούν με την καταχώρηση σου. Ταυτόχρονα το ζωάκι θα συμπεριληφθεί στη βάση δεδομένων του pet-finder.gr. Αν δεν υπάρχει ακόμη καταχώρηση για κατοικίδιο που να μοιάζει με αυτό που βρήκες ή έχασες, μόλις κάποιος άλλος χρήστης ανεβάσει κάτι που να αντιστοιχεί, θα ενημερωθείς αμέσως μέσω e-mail.

 

http://pet-finder.gr

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×