Πάρτε έναν υπνάκο στο Aεροδρόμιο

Δεν έχει σημασία γιατί θα χρειαστεί να κοιμηθείτε σε ένα αεροδρόμιο (η πτήση σας έχει ακυρωθεί ή καθυστερήσει ή έχετε προσγειωθεί μετά από μια άγρυπνη μέρα σε πτήση και είναι πολύ νωρίς για να κατευθυνθείτε προς την πόλη), είναι αρκετά δύσκολο να βρειτε λίγη ξεκούραση σε άβολες καρέκλες με ατελείωτες ανακοινώσεις κάθε πέντε λεπτά. Αλλά τον τελευταίο καιρό έχετε κάποιες επιλογές σε ορισμένα αεροδρόμια, που σας δίνουν ένα μίνιμουμ ιδιωτικότητας, ώστε να πάρετε έναν υπνάκο. Αυτές είναι οι ειδικά διαμορφωμένες καμπίνες ύπνου, που ενοικιάζονται με την ώρα (όπως οι NapCabs στο Μόναχο ή τα GoSleep στο Ελσίνκι) ή τα μικροξενοδοχεία (όπως το Yotel στο Gatwick του Λονδίνου, στο Heathrow ή στο Schipol του Άμστερνταμ). Στις ΗΠΑ, υπάρχουν οι Minute Suites εντός των τερματικών σταθμών στην Ατλάντα, το Ντάλας και τη Φιλαδέλφεια.

nap cabΤα Napcabs είναι υψηλής ποιότητας καμπίνες ύπνου σε ασφαλείς περιοχές των αεροδρομίων. Οι κλιματιζόμενες καμπίνες ύπνου προσφέρουν στους επιβάτες όλες τις ανέσεις που χρειάζονται για ένα γρήγορο time-out: Ιδιωτικότητα, επαρκή χώρο για τις αποσκευές, ένα άνετο κρεβάτι, ένα τραπέζι, μια ολοκληρωμένη, εύχρηστη γκάμα πολυμέσων, βάση για iPod, σταθμό φόρτισης, πληροφορίες για την πτήση, συναγερμό, καθώς και πρόσβαση στο internet και διάφορες ρυθμίσεις φωτισμού, με ένα απλό χτύπημα μιας πιστωτικής κάρτας. Η χρέωση γίνεται με την ώρα, και κατά το check-out, το προσωπικό καθαριότητας ειδοποιείται αυτόματα για τον καθαρισμό και την προετοιμασία της napcab για τον επόμενο φιλοξενούμενο. Επίπεδο 04 στην πύλη G06 and επίπεδο 05 στην πύλη H32 στο Αεροδρόμιο του Μονάχου, στο Terminal 2. 10-15€ την ώρα, με ελάχιστη χρέωση 30€

Οι κάψουλες GoSleep είναι μια φινλανδική καινοτομία, εμπνευσμένη από τις αεροπορικές θέσεις των business-class, η οποία προσφέρει στους επιβάτες ηρεμία και ιδιωτικότητα, μέσα σε ένα ταραχώδες αεροδρόμιο. Πρόκειται για εργονομικές κάψουλες gosleepπου μπορούν να μετατραπούν σε κρεβάτια, και όπου ένας ταξιδιώτης μπορεί να απομονωθεί από τους περαστικούς και το θόρυβο. Μπορείτε να τοποθετήσετε τη χειραποσκευή σας κάτω από το κάθισμα και να σηκώσετε ένα κάλυμμα που θα σας απομονώσει τελείως. Το κάθισμα διαθέτει επίσης ένα σημείο για τη φόρτιση του τηλεφώνου ή του φορητού υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια της ξεκούρασής σας. Μαξιλάρια και κουβέρτες είναι επίσης διαθέσιμα. Πύλη 35 (Terminal 3) στο Abu Dhabi International Airport, Marhaba lounges στα Emirates Airline Concourses A και B (Terminal 3) στο Dubai International Airport, και στις Πύλες 28 και 18 στο αεροδρόμιο Helsinki-Vantta. Οι τιμές ξεκινούν από $14 την ώρα, με ελάχιστη διάρκεια παραμονής 2 ώρες.

yotel1

Σχεδιασμένα για τους πολυάσχολους διεθνείς ταξιδιώτες, τα ξενοδοχεία YOTEL παρέχουν τα πάντα σε έναν επισκέπτη για να χαλαρώσει, να ανανεωθεί και να κοιμηθεί. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να επιλέξουν την ώρα ακριβώς που θα ήθελαν να κάνουν check-in και out, παρέχοντας έτσι απόλυτη ευελιξία στους ταξιδιώτες κατά τα transit, τη διαμονή το βράδυ πριν από μια αναχώρηση τα ξημερώματα ή για να φρεσκαριστούν κατά την άφιξή τους πριν από ένα meeting στην πόλη. To μέγεθος των καμπίνων κυμαίνεται από 7 έως 10 τετραγωνικά μέτρα, προσφέροντας περισσότερο χώρο και ιδιωτική τουαλέτα. Lounge 2 κοντά στην Pier D στο Amsterdam Airport Schiphol, Terminal 4 Heathrow και South Terminal Gatwick Airport. Επίσης νέα YOTEL Airport hotels, πρόκειται να λειτουργήσουν στα αεροδρόμια Charles de Gaulle (2016) και Singapore Changi (2018). Περίπου £35 για 4 ώρες.

Με το νέο καθεστώς του Ντουμπάι ως το τέταρτο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στον κόσμο, οι διανυκτερεύσεις εδώ γίνονται αναπόφευκτες και κατά συνέπεια το αεροδρόμιο προσπαθεί να κάνει αυτή την εμπειρία όσο πιο ευχάριστη γίνεται. Τα πεντακάθαρα snoozecubesκαι ηχομονωμένα Snooze Cubes του Ντουμπάι έχουν μια μινιμαλιστική προσέγγιση στο σχεδιασμό με έμφαση στην λειτουργικότητα. Υπάρχει αρκετός χώρος για ένα κρεβάτι, τηλεόραση με οθόνη αφής, επιλογή μουσικής και ταινιών και χώρος για να κρεμάσετε το παλτό σας και να αποθηκεύσετε τις χειραποσκευές σας. Τα μπάνια του αεροδρόμιο βρίσκονται ακριβώς απέναντι από την αίθουσα και μια παμπ βρίσκεται σε βολικό σημείο μερικά βήματα πιο κάτω. Dubai International Airport Terminal Gate C22. $21 την ώρα σε μονόκλινη καμπίνα ή $28 σε δίκλινη.

minute suiteΠροσφέροντας λίγο περισσότερο χώρο από ό,τι η Snooze Cube, οι Minute Suites ξεφυτρώνουν στα αεροδρόμια σε όλες τις ΗΠΑ. Κάθε σουίτα είναι εξοπλισμένη με έναν άνετο καναπέ, μαξιλάρια και φρέσκιες κουβέρτες. Ένα ηχητικό σύστημα κάλυψης σε κάθε σουίτα βοηθά στην εξουδετέρωση θορύβου και ένα μοναδικό ακουστικό πρόγραμμα Nap26 είναι διαθέσιμο για να σας βοηθήσει να πάρετε έναν αναζωογονητικό υπνάκο. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ξυπνητήρι στη σουίτα ή να ζητήσουν μια κλήση αφύπνισης. Η τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, με ένα απλό κλικ στο τηλεχειριστήριο, μετατρέπεται σε υπολογιστή με πρόσβαση στο διαδίκτυο και σύστημα παρακολούθησης των πτήσεων του αεροδρομίου. Μια καρέκλα και ένα γραφείο προσφέρουν στους επισκέπτες ένα λειτουργικό σταθμό εργασίας. Υπάρχει επίσης πρόσβαση σε εγκαταστάσεις ντους. Concourse B στην Πύλη B16 στο Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport, Terminal A-B Link στο Philadelphia International Airport και Terminal D στο D23 στο Dallas-Fort Worth International Airport. $38 την ώρα ή δυό ώρες για $76. Ειδικές τιμές ισχύουν για for 5- με 8 ώρες διαμονής στη Philadelphia και το Dallas.

Τα SAMS Snooze At My Space είνα τα πρώτα του είδους τους στην Ινδία. Είναι εφοδιασμένα άψογα με τα συνηθισμένα: κρεβάτι / τραπέζι / μπρίζες / Wi-Fi / συνδυασμό αποθήκευσης, αλλά και μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης, DVD player και ένα ψυγείο, όλα αυτά με πολύ χαμηλή χρέωση. Σε αντίθεση με τα προαναφερθέντα, το Sams δέχεται online κρατήσεις, εξασφαλίζοντας ένα κρεβάτι κατά τη διάρκεια της αναμονής σας. Συχνά, η παραμονή για πάνω από τρεις ώρες, προσφέρει και ένα δωρεάν γεύμα. Απέναντι από την Πύλη 17, International Departure Piers στο New Delhi International Airport Terminal 3. $12 την ώρα το μονόκλινο ή $22 το δίκλινο.

 

 

 

 

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×