Galaxy Bar & Restaurant: θέα για τους πιο απαιτητικούς!

Στον τελευταίο όροφο του Hilton Αθηνών, η εντυπωσιακή βεράντα με θέα τη μαγευτική Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό άνοιξε πάλι τις πόρτες της και υπόσχεται υπέροχες νύχτες κάτω από τ’ αστέρια.

Ο Executive Chef Κώστας Αθανασίου, για ακόμα μια χρονιά εντυπωσιάζει με τις πρωτότυπες  ιδέες του για το φετινό μενού. Ξεκινήστε το δείπνο σας με ταρτάρ τόνου με κρύα σούπα από αρακά και πεπόνι και γευτείτε όλη την φρεσκάδα και τα αρώματα της θάλασσας. Στη συνέχεια, το καρπάτσιο από χταπόδι με φρυγανισμένο ψωμί αντσούγιας, η παραδοσιακή χορτόπιτα με ξινομυζήθρα Νάξου και η σαλάτα του Καίσαρα με αστακό θα δώσουν στο δείπνο σας μια ξεχωριστή μεσογειακή νότα. Η ταλιάτα από μοσχαρίσιο χτένι Black Angus με ψητά λαχανικά ήδη έχει αναδειχθεί σ’ ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα, ενώ ευχάριστη γευστική έκπληξη αποτελεί ο κόκορας παστιτσάδα με αφρό από φρέσκο καϊμάκι. Το Sushi bar του Galaxy και φέτος θα ικανοποιήσει απόλυτα τους fan του είδους με τις κλασικές αγαπημένες ποικιλίες σε σούσι, σασίμι και νιγκίρι αλλά και πιο πρωτότυπους συνδυασμούς, όπως το Dragon Roll με γαρίδα panko και αβοκάντο, το Hamachi California Roll με ψάρι χαμάτσι και σος λεμονιού yuzu και το Eel Maki με χέλι και μπρικ.

Greens Pie

Greens Pie

Οι καινούργιες “αφίξεις” στα επιδόρπια, όπως το μιλφέιγ καρύδας με σος αλμυρής καραμέλας, ο κύλινδρος σοκολάτας Valrhona με σος κουμ κουάτ και οι τραγανοί λουκουμάδες γεμιστοί με μους μαστίχας, που συνοδεύονται από σος ελληνικού καφέ και παγωτό καϊμάκι, θα αποτελέσουν τον τέλειο επίλογο γι’ αυτή την όμορφη γευστική εμπειρία.

μιλφέιγ καρύδας με σος αλμυρής καραμέλας

μιλφέιγ καρύδας με σος αλμυρής καραμέλας

λουκουμάδες

λουκουμάδες

Από τις 18:00, η υπέροχη βεράντα του Galaxy Bar σας περιμένει για κοκτέιλ με θέα το ηλιοβασίλεμα. Δοκιμάστε ένα από τα καινούρια cocktail infusions, όπως το Honeymoon με τζιν αρωματισμένο με τζίντζερ και ραβέντι και το Carpe Noctem με παλαιωμένο ρούμι αρωματισμένο μ’ εσπεριδοειδή.

Για πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 210-7281407.

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×