Η GRECOTEL ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΥΕΞΙΑΣ: Μια ολόκληρη εβδομάδα 11 – 17 Ιουνίου αφιερωμένη στην ευεξία!

Με έμπνευση από την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας, που γιορτάζεται στις 11 Ιουνίου σε 100 χώρες σε όλο τον κόσμο, η Grecotel αφιερώνει μία ολόκληρη εβδομάδα στην σωματική και πνευματική υγεία σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της. Ειδικοί trainers και διεθνείς guru της ευζωίας δημιούργησαν μοναδικά προγράμματα που εστιάζουν στη Yoga, το Tai Chi, την Πεζοπορία, την Ποδηλασία, αλλά και το Golf, τις ολιστικές θεραπείες και την περίφημη Κρητική Detox Διατροφή©.

Aerial-Yoga

Aerial-Yoga

Αναζωογονήστε σώμα και πνεύμα με τον διεθνώς αναγνωρισμένο Himalayan Yoga Master Swami Samarpan, ανακαλύψτε τις θεραπευτικές ιδιότητες της ενέργειας του σώματός σας από τον Spiritual Teacher & Reiki Master Draguta Sеrghei, απελευθερωθείτε από ένταση και στρες υπό τους ήχους ενός Gong spirit session από τους Yoga Masters Alexandros Surya Deva και Λεωνίδα Τζώρα με το μεγαλύτερο Gong στον κόσμο. Απολαύστε το ηλιοβασίλεμα με ασκήσεις Tai Chi από τον καταξιωμένο στο εξωτερικό Tai Chi Master Γιάννη Δημητρίου και παρακολουθήστε ένα σεμινάριο βιωματικής ανατομίας μέσα στο νερό από την βραβευμένη χορογράφο Αποστολία Παπαδαμάκη.  Ο διάσημος διατροφολόγος Esko Essence αποκαλύπτει τα μυστικά της Κρητικής Detox Διατροφής © για υγεία & μακροζωία.

Esco Essence Nutritionist

Esco Essence Nutritionist

Τα μοναδικά κέντρα αναζωογόνησης Elixir Spa στα πολυτελή ξενοδοχεία της Grecotel: Cape Sounio στο Σούνιο και Amirandes, White Palace, Caramel, Creta Palace & Meli Palace στην Κρήτη θα λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο 09.00 – 24.00 προσφέροντας επιλεγμένες θεραπείες Elixir και Ayurveda με 40% έκπτωση αποκλειστικά για την Εβδομάδα Ευεξίας. Μη χάσετε τις βραδινές θεραπείες μασάζ για τέλειο ύπνο σε μία χαλαρωτική ατμόσφαιρα με κεριά και αποτοξινωτικά ροφήματα καθώς και την δωρεάν ανάλυση της «κατάστασης του δέρματoς» από τη Biologique Recherche με προτάσεις για νεανικότητα και λάμψη. Απολαύστε μοναδικές θεραπείες αποτοξίνωσης, αντιγήρανσης, σύσφιξης και τόνωσης σε πρόσωπο και σώμα από την Anne Semonin.

Επισκεφτείτε το grecotel.com και τα websites των ξενοδοχείων για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα activities και τις ειδικές spa προσφορές που ισχύουν ανά ημέρα.

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×