Αθηνόραμα Bar Awards – Shaker Trophy 2016

Το Αθηνόραμα, έχοντας μια τεράστια εμπειρία στον τομέα της γεύσης, της γαστρονομίας, του κρασιού και του αλκοόλ, μετά τον αδιαμφισβήτητα επιτυχημένο θεσμό των ελληνικών βραβείων γαστρονομίας «Χρυσοί Σκούφοι» που εδώ και 23 χρόνια βραβεύει τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας, αποφάσισε τη δημιουργία ενός νέου, του «Αθηνόραμα Bar Awards – Shaker Trophy» ο οποίος έχει στόχο την ανάδειξη και τη βράβευση των καλύτερων μπαρ της πρωτεύουσας. Οι εξειδικευμένοι συντάκτες του περιοδικού, γνωρίζουν κάθε μπαρ της πόλης, τα θετικά και τα αρνητικά του, τις επιτυχίες του, την εξειδίκευσή του, τη διαφορετικότητά του, τους ανθρώπους του και τις δεξιότητές τους. Έτσι γεννήθηκαν τα Αθηνόραμα Bar Awards – Shaker Trophy, στο πλαίσιο των οποίων βραβεύτηκαν είκοσι δύο συνολικά μπαρ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής του νέου αυτού θεσμού, το «The Clumsies» είναι το καλύτερο μπαρ της Αθήνας ενώ απονεμήθηκαν επίσης τρία ειδικά βραβεία, Καλύτερης Spirit List στο «CV Distiller», Δημιουργικότητας στο «A for Athens» και Καινοτομίας στο «The Clumsies». Τα βραβεία για ττους νικητές ήταν φιλοτεχνημένα από την εικαστικό Ελένη Καλομοίρη.217006Η διαδικασία αξιολόγησης

Όπως τόνισε ο εμπνευστής των Αθηνόραμα Bar Awards Διονύσης Κούκης «ο θεσμός αυτός είναι προϊόν μιας σαραντάχρονης εμπειρίας που μας δίνει τη δυνατότητα να διακρίνουμε τις εξελίξεις, να προβλέπουμε τάσεις και να κρίνουμε πότε οι συνθήκες είναι ώριμες και μας επιτρέπουν να τις αναδείξουμε, να αξιολογήσουμε τους πρωτεργάτες και να βραβεύσουμε τους άριστους που ξεχωρίζουν ανάμεσα σε εκατοντάδες πολύ καλούς, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και οι πολλοί, ελπίζω, άριστοι του αύριο».

Με τη γνώση των εξιδανικευμένων συντακτών του Αθηνοράματος  αλλά και με τη συνεργασία δέκα καταξιωμένων και βραβευμένων Ελλήνων bartenders δημιουργήθηκε η λίστα των υποψηφιοτήτων για την τελική δοκιμασία, από τη βαθμολόγησή της οποίας εξαρτήθηκε η βράβευση ή όχι κάθε υποψηφίου. Η λίστα των υποψηφιοτήτων για τη βράβευση του 2016 περιελάμβανε 68 μπαρ. Όλα τους αξιολογήθηκαν και βαθμολογήθηκαν από την ειδική κριτική επιτροπή του Αθηνοράματος που αποτελείται από οινολόγους και δημοσιογράφους εξειδικευμένους στο αλκοόλ.

CV Distiller

CV Distiller

Alexanders Bar Hotel Grande Bretagne

Alexanders Bar Hotel Grande Bretagne

 

Τα καλύτερα μπαρ της Αθήνας

 1ο βραβείο:   The Clumsies

2ο βραβείο:   Baba Au Rum

3ο βραβείο:   Alexander’s GB

4ο βραβείο:   Theory Bar and More

5ο βραβείο:   The Gin Joint

6ο βραβείο:   Old Dog

7ο βραβείο:   CV Distiller

8ο βραβείο:  A for Athens

9ο βραβείο:  Tailor Μade

10ο βραβείο: Momix

11ο βραβείο: Ipitou

12ο βραβείο: 42 Bar. Athens.

13ο βραβείο: Μπλε Παπαγάλος

14ο βραβείο: White Monkey

15ο βραβείο: Barreldier

 Τα καλύτερα bar των bar restaurants της Αθήνας

 1ο βραβείο: Oozora

2ο βραβείο: The Dalliance House

3ο βραβείο: The Sowl

4ο βραβείο: Nikkei

5ο βραβείο: Artisanal

6ο βραβείο: Hide and Seek

7ο βραβείο: Balthazar

 

Ειδικά Βραβεία

 

Βραβείο Καινοτομίας: The Clumsies

 Βραβείο Δημιουργικότητας: A for Athens

 Βραβείο Spirit List: CV Distiller

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×