Η Pop-up Boutique της Melissa Odabash στο νέο Isola Beach Club του Blue Palace

To Blue Palace, Luxury Collection Resort & Spa στην Κρήτη και η κορυφαία σχεδιάστρια Melissa Odabash, ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά τη καλοκαιρινή συνεργασία τους, με τα εγκαίνια της Pop-up Boutique της, του νέου Isola Beach Club.

Melissa Odabash

Melissa Odabash

Tόσο η Pop-up Boutique όσο και το beach club, με υπέροχη θέα στη θάλασσα και στο νησί της Σπιναλόγκας, έχουν σχεδιαστεί από τους βραβευμένους αρχιτέκτονες του K-studio· ένα νέο και αναγνωρισμένο ελληνικό αρχιτεκτονικό γραφείο, με έδρα στην Αθήνα και το Λονδίνο. Με μοντέρνο, αλλά παράλληλα και λιτό ύφος, η αισθητική των σχεδίων τους αναδεικνύει με τον πιο ενδιαφέροντα τρόπο το φυσικό τοπίο της Κρήτης.

To νέο Isola Beach Club που λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2016, τοποθετείται στον χάρτη των πιο διάσημων καλοκαιρινών, ευρωπαϊκών προορισμών.  Το απαράμιλλο φυσικό τοπίο, με τα χαρακτηριστικά δέντρα ελιάς, η σπειροειδής, πέτρινη κατασκευή του beach bar, και η σοφιστικέ ατμόσφαιρα του εστιατορίου, δημιουργούν μια μποέμ αίσθηση.The Haven_Gazebo for Villas Το τοπίο είναι μαγευτικό: άνετες ξαπλώστρες και αιώρες κατά μήκος της παραλίας με φυσικό λευκό βότσαλο, μοναδική θέα στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου και το επιβλητικό, ενετικό φρούριο της Σπιναλόγκας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι επισκέπτες μας θα μπορούν να αγοράσουν κομμάτια από την τελευταία συλλογή της Melissa Odabash,  απολαμβάνοντας δροσιστικά ποτά και νόστιμες συνταγές από φρέσκα υλικά, τοπικής παραγωγής. Το βράδυ, το Isola Beach Club, γίνεται το απόλυτο meet point: εξαιρετικά cocktails, επιλεγμένη μουσική από Residence Dj, Full Moon parties με δυνατά, χορευτικά vibes και παρεΐστικη ατμόσφαιρα.  Arsenali Lounge Bar160 - View to Spinalonga islandΗ 2016 Melissa Odabash Collection, η οποία θα είναι διαθέσιμη στην Pop-up Boutique του Blue Palace, είναι αφιερωμένη στη γυναικεία σιλουέτα, με σαφείς επιρροές από πρόσωπα της δεκατίας του 70’, όπως η Raquel Welch. Μια ποικιλία από διαφορετικές γραμμές και υφές, καθώς και συνδυασμοί εύχρηστων υλικών, καθιστούν την SS16 Collection άνετη και ιδανική για όλες τις ώρες. Oι δημιουργίες που ξεχωρίζουν είναι η suede φούστα ‘Dorian’, τα bikinis ‘Greece’ και ‘Athens’, καθώς και η τσάντα ‘Crete’. Η συλλογή High Summer, με διαχρονικό, ναυτικό θέμα, χρησιμοποιεί τα χρώματα του Αιγαίου – το βαθύ μπλε της θάλασσας και το εκθαμβωτικό λευκό των κυμάτων. Όλα τα κομμάτια της συλλογής μπορούν να φορεθούν άνετα σε μια κρουαζιέρα ή σε μια κατάδυση, και είναι ιδανικά για ιδιωτικές θαλασσινές περιηγήσεις με το παραδοσιακό καίκι του Blue Palace. Wrap φορέματα και εντυπωσιακά καφτάνια, συμπληρώνουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις στην θάλασσα και το Isola Beach Club.

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×