ΣΥΛΛΟΓΗ MEN’S HILFIGER EDITION ΑΝΟΙΞΗ 2017

H Αμερικάνικη κληρονομιά να συναντά την pop κουλτούρα

Για την Άνοιξη του 2017, υπάρχουν στοιχεία από την αθλητική ένδυση της δεκαετίας του 1970 και από το γνωστό κολεγιακό αθλητικό συνέδριο The Ivy League αλλά οι σιλουέττες έχουν αλλάξει, οι αναλογίες είναι διαφορετικές και οι λεπτομέρειες αποκαλύπτουν νέες δημιουργικές δυνατότητες. Οι εκτυπώσεις είναι ο ακρογωνιαίος λίθος. Floral, bandana και γραμμικά μοτίβα εμφανίζονται σε απροσδόκητες παραλλαγές που φαίνονται φρέσκα όσο παίζουν σε patchwork με ανανεωμένα σχήματα και πρόσθετα γραφικά φερμουάρ. Κοστούμια και pajamas είναι το ίδιο αυθόρμητα και σωστά ενδυματολογικά, ξεπερνώντας τα συμβατικά δημιουργούν σύνολα με την προσθήκη στοιχείων από την τροπική βλάστηση ή σορτς ως συνδυασμό. Πουκάμισα και chinos, έχουν υπερμεγέθη γραμμή με κομματιασμένα υφάσματα και την προσθήκη πλεκτών polo κολλάρων ή ρίγες στα πλαϊνά να προσδίδουν μία απλότητα στην δομή τους. Κάθε ρούχο ενισχύεται και από τα αξεσουάρ όπως bucket καπέλα, δερμάτινα αθλητικά totes και αγαπημένα retro sneakers με σόλες απο τριμαρισμένο σχοινί.

Ο ηθοποιός Jerry O’Connell, το μοντέλο Johannes Huebl, ο Travis Mills και το μοντέλο, αρθρογράφος Eric Rutherford

Ο ηθοποιός Jerry O’Connell, το μοντέλο Johannes Huebl, ο Travis Mills και το μοντέλο, αρθρογράφος Eric Rutherford

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×