Galaxy Restaurant: η γευστική εμπειρία συνεχίζεται το χειμώνα!

Tο εστιατόριο Galaxy, στον τελευταίο όροφο του Hilton Αθηνών, συνεχίζει την λειτουργία του και το χειμώνα. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του Galaxy Bar, η χειμωνιάτικη εκδοχή του εστιατορίου σας επιφυλάσσει μια υπέροχη γευστική εμπειρία. Ο Executive Chef Κώστας Αθανασίου δημιούργησε ένα νέο μενού με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και έμφαση στα εποχιακά ελληνικά προϊόντα. Δοκιμάστε τη σαλάτα με πλιγούρι, αγγούρι, σταφίδες, γιαούρτι και ρόδι, την αθηναϊκή σαλάτα με πελαγίσιο λαυράκι, κολοκύθι, πέρλες λεμονιού, καϊμάκι με μαύρο χαβιάρι και αφρό wasabi καθώς και την αποδομημένη ελληνική χωριάτικη σαλάτα με μους από φέτα Καλαβρύτων. Τα πολυαγαπημένα πιάτα στη σχάρα παραμένουν στο χειμερινό μενού του Galaxy με κυρίαρχο το δημοφιλές Black Angus Rib Eye, καθώς προστέθηκε η καινούρια άφιξη του Teres Major Black Angus με βουτυρωμένη πατάτα, κρέμα ντομάτας με λαχανικά και θυμάρι.

black angus beef fillet

black angus beef fillet

bulgur salad

bulgur salad

tomato cremeux

tomato cremeux

Μην παραλείψετε να γευτείτε τους ιδιαίτερους συνδυασμούς του φημισμένου sushi bar όπως το Dragon roll με γαρίδα panko και avocado και το Surf ’n’ Turf με φιλέτο μοσχάρι και γλάσο teriyaki. Δώστε στο δείπνο σας τον τέλειο επίλογο απολαμβάνοντας σοκολάτα Valrhona με μους κάστανο και κρέμα λευκής σοκολάτας, ενώ μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε την ιδιαίτερη κρέμα ντομάτας με πιπεράτο κονφί φράουλας, μαρμελάδα ελιάς και παγωτό μοτσαρέλας.

Για το δείπνο σας, μπορείτε να επιλέξετε το πάσο με θέα στην Ακρόπολη, το Sushi Bar για να βλέπετε τους σεφ την ώρα που δημιουργούν ή τα τραπέζια με θέα τη φωτισμένη Βασιλίσσης Σοφίας και τον Πύργο Αθηνών. Στο Galaxy,τα φώτα της πόλης γίνονται ένα με τους εντυπωσιακούς φωτισμούς της οροφής, που παραπέμπουν στ’ αστέρια και στους πλανήτες και δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σκηνικό. Ξεκινήστε τη βραδιά σας μ’ ένα signature cocktail από τον καινούριο κατάλογο του Galaxy Bar όπως το Hugo με λικέρ κουφοξυλιάς και το Spice of Aegean με τζιν, Aegean 3 Cent τόνικ, φρέσκο πιπέρι και φλούδες αγγουριού.

 Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, καλέστε το 210 7281402.

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×