ΛΑΜΠΕΡΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ GB CORNER GIFTS & FLAVORS ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ

Η καρδιά της Αθήνας πλημμύρησε με λαμπερούς καλεσμένους αλλά και με τις ξεχωριστές γλυκιές γεύσεις του διάσημου Γάλλου pastry chef Arnaud Larher

Η πιο διάσημη «γωνιά» της Αθήνας, το GB Corner Gifts & Flavors, άνοιξε τις πόρτες του την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου για να υποδεχθεί πλήθος φίλων στο πλαίσιο των εγκαινίων του. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να μπουν στον μαγικό “shopping” κόσμο του ανακαινισμένου GB Corner Gifts & Flavors και να θαυμάσουν από κοντά τα μοναδικά προϊόντα και τα πρωτότυπα είδη δώρων που διαθέτει. Την παράσταση έκλεψαν οι καταρράκτες σοκολάτας που «έντυσαν» της βιτρίνες του GB Corner.PAN_062

Arnaud Larher

Arnaud Larher

Σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα, οι καλεσμένοι γνώρισαν από κοντά τον βραβευμένο Γάλλο Pastry Chef Arnaud Larher και γεύτηκαν τις υπέροχες γλυκιές του δημιουργίες που φιλοξενούνται στον καινούριο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος. Γαλλικές τάρτες, πάστες αλλά και τα φημισμένα σοκολατάκια και σοκολάτες του Arnaud Larher μαγέψαν τον ουρανίσκο των καλεσμένων και εντυπωσίασαν για την κομψή τους εμφάνιση και για τη φίνα γεύση τους. Τarte Τentation, Εxpression Chocolat, Tarte Tatin, Paris-Brest, Tarte Hawai, Tarte Citron, Monte Cristo, Casse Noisette, Saint Honoré Bahia καθώς και πρωτότυπα κέικ σε διάφορες γεύσεις έκλεψαν την παράσταση μέσα από την εντυπωσιακή βιτρίνα. Οι καλεσμένοι δοκίμασαν επίσης τα απολαυστικά πολύχρωμα macarons της Μεγάλης Βρεταννίας σε κλασικές αλλά και Ελληνικές γεύσεις με μαστίχα, χαλβά, ελαιόλαδο και λουκούμι τριαντάφυλλο, γνώρισαν τη σειρά αυθεντικών GB προϊόντων και είδαν από κοντά τα επώνυμα γυναικεία ρούχα Zeus + Dione αλλά και τις κασμιρένιες δημιουργίες Brunello Cucinelli.

Το GB Corner Gifts & Flavors λειτουργεί Δευτέρα ως Σάββατο 11:00 – 20:00 | Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 210 3330750 | Για online αγορές επισκεφθείτε το grandebretagnestore.com.

Γρηγόρης Λιασίδης, Χριστίνα Παπαθανασίου, Τιμ Ανανιάδης

Γρηγόρης Λιασίδης, Χριστίνα Παπαθανασίου, Τιμ Ανανιάδης

ΤΖΙΝΑ ΔΡΑΓΩΝΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ, ΘΩΜΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟY, ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ

ΤΖΙΝΑ ΔΡΑΓΩΝΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ, ΘΩΜΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟY, ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ

ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΜΕΛΙΝΑ ΤΡΑΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ

ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΜΕΛΙΝΑ ΤΡΑΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ

ΜΙΜΙΚΑ ΚΟΛΟΤΟΥΡΑ, ΗΡΩ ΚΟΒΑ, ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ

ΜΙΜΙΚΑ ΚΟΛΟΤΟΥΡΑ, ΗΡΩ ΚΟΒΑ, ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ

ΜΑΙΡΗ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ, ΝΤΟΡΑ ΚΑΛΛΙΤΣΑΝΤΣΗ

ΜΑΙΡΗ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ, ΝΤΟΡΑ ΚΑΛΛΙΤΣΑΝΤΣΗ

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΕΛΕΝΑ ΓΑΛΙΦΑ

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΕΛΕΝΑ ΓΑΛΙΦΑ

ΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΣ, ΜΠΡΙΓΚΙΤ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΣ, ΜΠΡΙΓΚΙΤ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×