Μετρώντας πολλές δεκαετίες δημιουργίας και παραγωγής τυροκομικών προϊόντων και μόλις ενάμισι χρόνο λειτουργίας του καταστήματος στο Κολωνάκι, το Τυροκομείο Κωσταρέλου επιστρέφει με δυνατές προτάσεις για να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία τυριού, παρουσιάζοντας 3 προτάσεις fondue με ελληνικά τυριά. Συνδυάζοντας τη φέτα, το πινακωτύρι, τη γραβιέρα και άλλα εκλεκτά ελληνικά τυριά μαζί με ξηρούς καρπούς ή λάδι τρούφας μπορούμε να γευτούμε την πλούσια και βελούδινη αίσθηση των ζεστών τυριών και να βιώσουμε στο κατάστημα την τελετουργία απόλαυσης ενός fondue. Η βασική πρόταση fondue περιλαμβάνει φρυγανισμένο ψωμί, αλλά προτείνονται επίσης ως συνοδευτικά, ψητές πατάτες, μανιτάρια, χοιρομέρι, καπνιστό κοτόπουλο ή μοσχάρι με πιπέρια.
Επίσης προσφέρεται μέσα από το νέο εμπλουτισμένο μενού και η δυνατότητα δημιουργίας ενός προσωπικού πλατό τυριών. Από μια λίστα 20 εκλεκτών τυριών μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πλατό με όσες γεύσεις επιθυμείτε, δοκιμάζοντας και ανακαλύπτοντας εξαιρετικά ελληνικά τυριά.
Διεύθυνση: Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32, Κολωνάκι, Τηλ.210 7259000
Διευρυμένο ωράριο καθημερινά
www.kostarelos.gr / Facebook/kostarelosgr