Μεγάλη Πρεμιέρα για τον μοναδικό στο είδος του Porsche Design Tower Miami

Ο πύργος Porsche Design Tower στο Μαϊάμι, ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα πολυτελή οικοδομήματα στον κόσμο, ολοκληρώθηκε, δημιουργώντας ένα μοναδικό αριστούργημα αρχιτεκτονικής και μηχανικής.

Αποτελώντας το ντεμπούτο της Porsche Design στη δημιουργία κατοικιών, το κτίριο ορόσημο της Porsche Design στο Μαϊάμι αντικατοπτρίζει τα χαρακτηριστικά της μάρκας, το λειτουργικό σχεδιασμό, την τεχνολογική καινοτομία, την πρωτοπορία και το εμβληματικό ύφος. Αναμφισβήτητα το πιο εντυπωσιακό από την εξωτερική του όψη του πύργου των 60 ορόφων, είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του, ο επαναστατικός – κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας -ανελκυστήρας αυτοκινήτων Dezervator που ανεβάζει τους ενοίκους με τα οχήματά τους πάνω στο πολυτελές σπίτι τους στον ουρανό.

Photo by John Parra/Gettyimages for Porsche Design

Photo by John Parra/Gettyimages for Porsche Design

Η ολοκλήρωση του πύργου δεν αποτελεί μικρό επίτευγμα, περισσότερο εξ΄ αιτίας του εν λόγω ανελκυστήρα. Η πολυπλοκότητα του συστήματος αυτού ανύψωσης αυτοκινήτου παρουσίασε μια σειρά από κατασκευαστικές προκλήσεις για την κατασκευάστρια εταιρεία και τους μηχανικούς της. Με την επιτυχή τους αντιμετώπιση, ο “Dezervator” δεν έφερε μόνο την τεχνολογία στάθμευσης σε ένα επόμενο στάδιο εξέλιξης, αλλά αναβάθμισε επίσης τη διαμονή σε έναν ουρανοξύστη, δίνοντας τη δυνατότητα παρκαρίσματος του οχήματος κυριολεκτικά στην πόρτα του διαμερίσματος.700021185_TE_ek_2_18EE5EB298667224DB4133F9CCAEA573.JPG_cmykΟ ανελκυστήρας αυτοκινήτων είναι μόνο μία από τις εκκεντρικές πολυτέλειες  του πύργου, στις οποίες περιλαμβάνονται επίσης πισίνες και υπαίθριες καλοκαιρινές κουζίνες στα μπαλκόνια σχεδόν κάθε διαμερίσματος. Άλλες παροχές αποτελούν, ένα εξαιρετικό spa, αίθουσα δεξιώσεων με θέα τον Ωκεανό και πολλαπλών χρήσεων λέσχες. Στο κτίριο θα υπάρχει φυσικά διαθέσιμος ‘Car Concierge’ που θα επιμελείται τα οχήματα των ενοίκων, συντήρηση, πλύσιμο και άλλες υπηρεσίες.

Με εκτιμώμενη αξία περίπου $840 εκατομμύρια 126 από τις 132 κατοικίες του πύργου έχουν ήδη πωληθεί. Από τις έξι υπόλοιπες κατοικίες, το ένα είναι ένα ρετιρέ 1,800τ.μ., η τιμή του οποίου ανέρχεται σε $32.500.000. Αυτή η εξαιρετική τετραώροφη ρετιρέ μεζονέτα διαθέτει χώρο για έως και 11 οχήματα και είναι σκαρφαλωμένη 56 ορόφους ψηλά στον ουρανό.

www.porschedesign.com/towermiami

 

 

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×