Βαρούλκο Seaside: Νέες γευστικές θαλασσινές προτάσεις

Η νέα πρόταση από την ομάδα του Βαρούλκο Seaside για το μεσημέρι είναι ένας δίσκος με οκτώ μεζέδες που μπορούν να συνδυαστούν με  τσίπουρο ή κρασί ξεκινώντας ένα γευστικό ταξίδι.

Ο δίσκος περιλαμβάνει 8 γεύσεις στην  τιμή των 30.00€.

Οξύρυγχο καπνιστό με μπρουσκέτες,  Ταραμοσαλάτα με λευκό ταραμά Ρεγγοσαλάτα από καπνιστή ρέγγα, Λακέρδα από φιλεταρισμένο ρίκι μαριναρισμένη σε ελαιόλαδο,  Σταμναγκάθι με χλωροτύρι και κρέμα χαρουπόμελο, Ποικιλία τουρσί κι ελιές,  Καλαμάρι τηγανητό και Γαρίδες κρασάτες με ντομάτα

Ο sommelier του εστιατορίου θα σας βοηθήσει στην επιλογή σας μέσα από τη λίστα κρασιών και αποσταγμάτων επιλεγμένων Ελλήνων παραγωγών. Μπορείτε να συμπληρώσετε το γεύμα σας με κάποιο από τα δημιουργικά πιάτα του μεσημεριανού μενού και φυσικά να απολαύσετε κάποιο από τα εξαιρετικά sorbet & επιδόρπια, όπως τον φημισμένο μπακλαβά σε αρωματικό σύννεφο και το μήλο «έκπληξη».DKO_9560-VaroulkoΗ ποικιλία σερβίρεται Δευτέρα- Σάββατο μέχρι 5.00μμ

Ακτή Κουμουνδούρου 54, Μικρολίμανο210 5228400,

fb:Βαρούλκο Restaurant

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×