Λαμπερά εγκαίνια του Mall του Κατάρ

Υπό την αιγίδα της Αυτού Υψηλότητας του Father Emir Sheikh Hamad Bin Khalifa Al Thani έγιναν τα εγκαίνια του μεγάλου εμπορικού κέντρου του Κατάρ στις 8 Απριλίου, 2017. Πάνω από 150.000 επισκέπτες συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν 200 ταλαντούχους καλλιτέχνες σε περισσότερες από 20 παραστάσεις, 300.000 κινούμενα μπαλόνια και θερμούς εορτασμούς. Το θηριώδες Mall of Qatar έχει μέγεθος 500 χιλιάδες τετραγωνικά ή 93 φορές περίπου το μέγεθος του ΟΑΚΑ.

Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images for Mall of Qatar

Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images for Mall of Qatar

Προορισμός για όλες τις ηλικίες, το $1.48 δισεκατομμυρίων Mall θα προσφέρει δυνατότητες ψυχαγωγίας πέρα από τα καταστήματα (περισσότερες από 500 φίρμες) και το φαγητό (100 και πλέον εστιατόρια). Θα διαθέτει ξενοδοχείο, θέατρο, παιδότοπους και την πρώτη 360 μοιρών οθόνη σε mall που θα φιλοξενεί ζωντανές παραστάσεις. Φυσικός φωτισμός, που περνάει μέσα από τον ύψους 28 μέτρων εντυπωσιακό φεγγίτη, 26 σιντριβάνια μέσα και έξω από το εμπορικό κέντρο και διαμορφωμένοι κήποι, δίνουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πάρουν χαλαρώσουν και να απολαύσουν 48.000μ2 πράσινη θέα από τις βεράντες των δύο επώνυμων εστιατορίων.

Photo by John Phillips/Getty Images for Mall of Qatar

Photo by John Phillips/Getty Images for Mall of Qatar

Ενώ το εμπορικό κέντρο του Κατάρ δεν είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στον κόσμο – τα πρωτεία σε μέγεθος έχει το εμπορικό κέντρο της Νότιας Κίνας στο Dongguan, με 660.000 τετραγωνικά μέτρα, διαθέτει ωστόσο μια προνομιακή τοποθεσία, αφού βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Στάδιο Al Rayyan το οποίο θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA το 2022.

www.mallofqatar.com.qa.

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×