Mοναδικό πολυαθλητικό φεστιβάλ ευεξίας στην Αιδηψό.

29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2017

Ένα πλούσιο τριήμερο γεμάτο δράση στα κύματα και τις παραλίες της φιλόξενης Αιδηψού με συναρπαστικά αθλήματα  και δράσεις ευεξίας (yoga, reflexology, stretching) αναμένει όσους δηλώσουν τώρα συμμετοχή στα ξεχωριστά events! O συνδυασμός της προσπάθειας και της αντοχής με την ηρεμία πνεύματος και σώματος και την ομαλή και φυσική αποκατάσταση στα ιαματικά νερά της Αιδηψού στις αναζωογονητικές πηγές της, καθιστά τη διοργάνωση αυτή μια μοναδική εμπειρία.

Είναι η πρώτη φορά που μία outdoor αθλητική διοργάνωση σε φυσικό χώρο άθλησης συνδυάζεται με τα οφέλη που προσφέρουν τα ιαματικά νερά στην άμεση αποκατάσταση  κάθε αθλητή και μάλιστα σε απόσταση …αναπνοής από τον τερματισμό!

Κολυμβητικές διαδρομές ανοιχτής θάλασσας 750μ, 1500μ, 3000μ, δρομικές 5Κ, 10Κ και Ημιμαραθωνίου,  SUP, Nordic Walking, Ποδηλατοβόλτα, Γιόγκα, Βιωματικά σεμινάρια, ομιλίες, παιδικοί αγώνες και δράσεις σε μία υπέροχη παραλία της Βόρειας Εύβοιας   συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του  1ου πολυαθλητικού  φεστιβάλ.

Ο Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού υπογράφει την όλη διοργάνωση με την τεχνική υποστήριξη της ATP training και καταξιωμένων κι έμπειρων επαγγελματιών  συνεργατών της στο χώρο του αθλητισμού όπως και των αντίστοιχων εκπαιδευτών στις τεχνικές ευζωίας. Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, και της Πρεσβείας της Τσεχίας.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν μέσα από το επίσημο website της διοργάνωσης : www.edipsosmwf.gr  με μια  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Οι πρώτοι 150 αθλητές και αθλήτριες που θα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου σε έναν τουλάχιστον αγώνα κολύμβησης ή δρόμου θα πάρουν δώρο ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ή ένα buff και θα μπουν σε κλήρωση για ένα 4ημερο ταξίδι με διαμονή και πλήρη διατροφή σε ένα resort  στην μαγευτική Κέρκυρα. Στις παροχές για τους συμμετέχοντες περιλαμβάνονται: η ηλεκτρονική χρονομέτρηση με chip, σκουφάκι κολύμβησης, τεχνικό μπλουζάκι, πλούσια τσάντα αθλητή με τοπικά προϊόντα, δώρα από τους χορηγούς της  εκδήλωσης, εκπτώσεις σε καλλυντικά και σε θεραπείες wellness, συμμετοχή στο pasta party από το κορυφαίο ζαχαροπλαστείο Δημητρίου στην Αιδηψό και πολλές ακόμα εκπλήξεις!!

Η όλη διοργάνωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς  τα έσοδα θα διατεθούν  για τη στήριξη του ειδικού σχολείου Καμαρίων (ΑμΕΑ) με μαθητές της Α’βάθμιας και Β΄βάθμιας εκπαίδευσης. Πρεσβευτής των αθλητών εντός κι εκτός συνόρων είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής τριάθλου Χρήστος Γαρέφης και για το  Wellness (ευεξία) η Βίκυ Χατζηβασιλείου αθλήτρια beach volley και τηλεπαρουσιάστρια. Για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων θα εγγυηθεί η κορυφαία ναυαγοσωστική ομάδα Lifeguard Hellas και η έμπειρη ομάδα ARGOS Security.

Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης  η εταιρεία ΒΙΚΟΣ.

Χορηγός φιλοξενίας: Thermae Sylla Spa Wellness Hotel

 

Πληροφορίες-Εγγραφές ::www.edipsosmwf.gr

https://www.facebook.com/Edipsos-Multisport-and-Wellness-Festival-682357801958025/

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×