Royal Botanic Cocktails στο μπαρ του GB Roof Garden

Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, στο μπαρ του GB Roof Garden εξακολουθείτε να απολαμβάνετε αρωματικά cocktails εμπνευσμένα από τα βότανα της ελληνικής υπαίθρου με θέα την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό.

Μια ανακάλυψη λίγο έξω από την Λεμεσό, στην αρχαία πόλη Αμαθούντα στην Κύπρο, οδήγησε σε μια υπέροχη συνεργασία του ξενοδοχείου Grande Bretagne και των Reserve Brands της Diageo.

32930Σε ένα αρχαίο εργαστήριο παραγωγής αρωμάτων, περίπου 4000 ετών, όπου βρέθηκαν σκεύη αρωμάτων τα οποία περιείχαν βότανα που μετατρέπονταν σε απόσταγμα για την παραγωγή αρωμάτων και φαρμάκων, γεννήθηκε μια μοναδική ιδέα. Το project “Royal Botanic Cocktails” ήρθε για να δημιουργήσει μια βιωματική εμπειρία εσάς, ενσωματώνοντας στον κόσμο του καλού ποτού την έννοια της αρωματοθεραπείας. Εσείς βρίσκεστε στο επίκεντρο! Πως αισθάνεστε; Ποια είναι η διάθεσή σας; Εσείς εκφράζετε την διάθεσή σας, μυρίζετε αρώματα κι επιλέγετε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει – τόνωση, ευεξία, χαλάρωση κτλ. Το άρωμα αποτελεί ένα γευστικό και ιδιαίτερο cocktail το οποίο σερβίρεται ευφάνταστα σε μια συσκευασία δώρου αρώματος.

«Το άρωμα που διαλέξατε, στην υγειά σας!»

Έτσι μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τα ακόλουθα royal botanic cocktails:

Royal Roy Odyssey με βάση το ουίσκι Johnnie Walker Odyssey, όπου πρωταγωνιστεί η πολύτιμη ρίγανη με τις αντιβακτηριδιακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητές της.

Basil Dream με βάση το gin Tanqueray No Ten, όπου κυριαρχεί ο βασιλιάς των αρωματικών βοτάνων, ο βασιλικός, που αναζωογονεί σώμα και πνεύμα.

32896Purple Rain με βάση την αγαπημένη βότκα των bartenders Ketel One, όπου έρχεται η λεβάντα και απομακρύνει την ένταση και το άγχος.

32905aSage Margarita με βάση την premium τεκίλα Don Julio Anejo (τόνος) με το φασκόμηλο να βγάζει ένα ιδιαίτερο άρωμα και να μας χαρίζει το δώρο της μακροζωίας.

Elixir με βάση την βότκα Ciroc, όπου κυριαρχεί το θυμάρι και οι θεραπευτικές και αντισηπτικές του ιδιότητες.

St. Patricks με το απαλό Roe & Co Irish whiskey να δένει μοναδικά με τις ευεργετικές ιδιότητες του χαμομηλιού.

Τα αρώματα και οι ιδιότητες των βοτάνων συνδυάζονται ιδανικά με τα reserve brands της Diageo και συνοδεύονται με γεύσεις ειδικά επιλεγμένες και φτιαγμένες με τα βότανα του κάθε cocktail.

Επίσης η Μεγάλη Βρετανία και η Reserve Brands γιόρτασαν την πανευρωπαϊκή τους διάκριση στον διαγωνισμό των brand ambassadors για το Zacapa Old Fashioned cocktail. Tην πρώτη θέση ανάμεσα τους 5 κορυφαίους Ambassadors της Zacapa Brand Team της Ευρώπης, κατέκτησε ο Brand Ambassador για την Ελλάδα, Παναγιώτης Αγγελίδης, και το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Πριν λίγους μήνες το Zacapa Brand Team της Ευρώπης, ζήτησε από όλους τους Ευρωπαίους Ambassadors να επιλέξουν τους 5 κορυφαίους συνεργάτες τους και να δημιουργήσουν με τον καθένα ένα ξεχωριστό Zacapa Old Fashioned cocktail.

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×