ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ: Η ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

To Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε το ξεκίνημα της εορταστικής περιόδου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο lobby του Ξενοδοχείου σε μια ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα και με τη συνοδεία χαρούμενων μελωδιών από την χορωδία του εκπαιδευτικού οργανισμού ‘Θεμιστοκλής’. Εκεί βρέθηκαν και εθελοντές της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών – Πόρτα Ανοιχτή, οι οποίοι ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για το έργο τους. Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και απόλαυσαν το νέο χριστουγεννιάτικο βίντεο του Ξενοδοχείου σε ένα εύθυμο περιβάλλον όπου το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι διάχυτο. Πρωταγωνιστής της βραδιάς όπως κάθε χρόνο ήταν το περίφημο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ξενοδοχείου! Αστραφτερές γιρλάντες, περίτεχνα στολίδια και περισσότερα από 10 χιλιάδες λαμπάκια περιστοίχισαν το πανύψηλο έλατο δημιουργώντας ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό. Συγχρόνως το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ως κοινωνικά ευαισθητοποιημένη εταιρεία, ξεκινά και φέτος μία νέα φιλανθρωπική ενέργεια. Από 1/12/2018 και για τους επόμενους 4 μήνες σε κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στα εστιατόρια GB Roof Garden & Tudor Hall και εφόσον το επιθυμεί ο επισκέπτης, θα προστίθεται €1.50 στο τελικό ποσό, το οποίο θα διατίθεται για την στήριξη του έργου της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών – Πόρτα Ανοιχτή, που απευθύνεται σε παιδιά, νέους και εφήβους με βαριά και σύνθετη αναπηρία.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΙΑΣΙΔΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΝΝΕΤΑ ΣΒΟΡΩΝΟΥ, ΤΙΜ ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΙΑΣΙΔΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΝΝΕΤΑ ΣΒΟΡΩΝΟΥ, ΤΙΜ ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ "ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ"

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ “ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ”

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΡΕΝΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΡΕΝΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΗ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΖΑΜΠΑΣΗ, ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΙΤΣΑΝΤΖΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΜΙΔΑΚΗ, ΒΙΚΥ ΧΡΥΣΙΝΗ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΖΑΜΠΑΣΗ, ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΙΤΣΑΝΤΖΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΜΙΔΑΚΗ, ΒΙΚΥ ΧΡΥΣΙΝΗ

ΕΛΕΝΗ ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΙΤΗ, ΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

ΕΛΕΝΗ ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΙΤΗ, ΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

251656

ΤΖΙΝΑ ΔΡΑΓΩΝΑ, ΠΑΥΛΟΣ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ

ΤΖΙΝΑ ΔΡΑΓΩΝΑ, ΠΑΥΛΟΣ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ

ΟΛΓΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

ΟΛΓΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

 

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×