Εστιατόριο The Parliament στο NJV Athens Plaza

Το ιστορικό εστιατόριο The Parliament του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza πρόσφατα ανανέωσε το μενού του προσθέτοντας ένα σύγχρονο twist στα μεσογειακά πιάτα που προσφέρει. Ο Chef Νίκος Γιαννόπουλος και ο Pastry Chef Διονύσης Αλέρτας, έχουν δημιουργήσει μια βεντάλια γεύσεων που μπορούν να ικανοποιήσουν τόσο το Ελληνικό κοινό τους όσο και τους ξένους επισκέπτες της πρωτεύουσας.

Σαλάτα αβοκάντο, καβούρι, πλιγούρι

Σαλάτα αβοκάντο, καβούρι, πλιγούρι

καλαμαράκι σχάρας με κολοκυθάκια

καλαμαράκι σχάρας με κολοκυθάκια

Μακαρόνια κάστανο με μπισκότα βανίλιας

Μακαρόνια κάστανο με μπισκότα βανίλιας

Γλυκό Ferrero

Γλυκό Ferrero

Σούπες ημέρας και ορεκτικά με signature πιάτο το καλαμαράκι σχάρας με κολοκυθάκια, αλλά και η καθιερωμένη Parliament Sea Food Salad με μενταγιόν αστακού, γαρίδες σχάρας, καπνιστό σολομό και κόκκινο χαβιάρι πάνω σε τραγανή πράσινη σαλάτα ανοίγουν την όρεξη για τα κυρίως πιάτα που καλύπτουν όλες τις γευστικές απαιτήσεις. Χοιρινό φιλέτο με προσούτο και μοτσαρέλα, rib eye με σάλτσα chimi churri αλλά και η εντυπωσιακή μπριζόλα Tomahawk Black Angus αποτελούν μεταξύ άλλων τις επιλογές για κρέας. Γι’ αυτούς που αγαπούν το ψάρι ξεχωρίζουν το φιλέτο από λαυράκι σοτέ σε κρούστα μυρωδικών, το φιλέτο σολομού με τζίντζερ και σόγια και η γλώσσα μενιέρ με ζουλιέν λαχανικών με φανατικούς λάτρεις εδώ και πολλά χρόνια.

Από τον κατάλογο δεν λείπουν τα ζυμαρικά όπως φρέσκα ραβιόλια γεμιστά με σπανάκι και ρικότα, το ριζότο με μανιτάρια πλευρώτους και λάδι τρούφας αλλά και το κριθαρότο με γαρίδες σε ζωμό καραβίδας με σαφράν.

Τηλ. κρατήσεων: (+30) 210 3352400

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×