«Άταχτα» Ρολόγια

Ένα σταθερό χέρι, πολύ υπομονή και προσοχή στη λεπτομέρεια είναι αναμφισβήτητα ένα must, για να δημιουργηθούν αυτές οι μικρές πικάντικες φιγούρες.

Μια φορά κι έναν καιρό, ένας Αμερικανός επιχειρηματίας που εργαζόταν σε μια πολυεθνική, λέγεται ότι ζήτησε, στο minute repeater που είχε αγοράσει από τον οίκο Blancpain, να χαραχθεί στο πίσω μέρος της κάσας του μια σκανδαλιστική απεικόνιση. Οι λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα θα είχαν παραμείνει μυστικό ανάμεσα σε λίγους, αν δεν συνέβαινε ένα ατυχές περιστατικό στο lounge αεροδρομίου στη Γαλλία. Αφού έβγαλε το ρολόι του (αξίας 1 εκατομμυρίου ελβετικών φράγκων – θα πρέπει να απεικόνιζε ένα περίπλοκο σκηνικό κρεβατοκάμαρας) για να φρεσκαριστεί στην τουαλέτα, διαπίστωσε ότι κάποιος είχε καταφέρει να του το αρπάξει κάτω από τη μύτη του. Φυσικά, αυτό οδήγησε σε μια έκθεση της αστυνομίας και μια κλήση προς τα γραφεία της Blancpain για να ειδοποιηθούν για το έγκλημα, αλλά δεδομένου ότι το συγκεκριμένο ρολόι ήταν μοναδικό στο είδος του και χωρίς αύξοντα αριθμό, χρειάστηκε να περιγράψει (με αρκετά ζωντανές λεπτομέρειες, υποθέτουμε) το θέμα που είχε αναθέσει για εγχάραξη.

Λίγους μήνες μετά την έκθεση της αστυνομίας, τα γραφεία της Blancpain έλαβαν μια κλήση από έναν αντικέρ στη Γαλλία, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είχε δύο άτομα στο μαγαζί του, που προσπαθούσαν να του πουλήσουν ένα «ιδιαίτερο» ρολόι που έφερε την υπογραφή του επιφανούς ελβετικού οίκου. Βλέποντας ότι δεν υπήρχε αύξων αριθμός στο αντικείμενο, ο ιδιοκτήτης βρέθηκε επίσης να περιγράφει το ρολόι με κάθε καυτή λεπτομέρεια. Τελικά οι κλέφτες συνελήφθησαν, το ρολόι επεστράφη με ασφάλεια στον νόμιμο ιδιοκτήτη του και όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν μια ιστορία για να διηγούνται στα εγγόνια τους.

Ενώ μερικά ερωτικά ρολόγια διαθέτουν στατικές εγχαράξεις που αφήνουν τα περισσότερα στη φαντασία, άλλα ενσωματώνουν αυτοματισμούς που μπορούν να κινούνται για να δημιουργήσουν μια οπτική αναπαράσταση της εν λόγω σκηνής για μεγαλύτερη αισθητική εμπειρία απλά με το να μετακινείται ένας μοχλός ή με την πίεση ενός κουμπιού.

Άλλα προσφέρουν τουλάχιστον τη δυνατότητα της διακριτικότητας. Όπως ακριβώς πολλά ρολόγια έχουν complications που μόνο ο ιδιοκτήτης τους γνωρίζει, τα περισσότερα ερωτικά ρολόγια τείνουν να κρατούν τα μυστικά τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, μόνο για να αποκαλυφθούν σε κάποια επιλεκτικά.

Τα ερωτικά ρολόγια έχουν μακρά ιστορία. Από τον δέκατο έβδομο αιώνα οι σκηνές με ανάρμοστο περιεχόμενο εμφανίζονταν διακριτικά μέσα στο πίσω μέρος του καλύμματος των ρολογιών τσέπης με τη μορφή χαρακτικής ή μικρογραφίας. Αλλά οι κληρικοί και ειδικά στη Γενεύη, όπου πολλά από αυτά παράγονταν, απαγόρευσαν την παραγωγή τους και διέταξαν την καταστροφή των ήδη υπαρχόντων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σχεδόν τα ερωτικά ρολόγια εξαφανίστηκαν για δεκάδες χρόνια, ακόμα και αν η παραγωγή τους συνεχίστηκε πάντα.

Blancpain caliber 332 erotic repeater

Blancpain caliber 332 erotic repeater

Η Blancpain ήταν η πρώτη που αναβίωσε αυτή την παράδοση τη δεκαετία του ’80, αυτή τη φορά σε ρολόγια χειρός, ακολουθούμενη από την Chopard, την Audemars Piguet, την Ulysse Nardin κλπ. Πάντα με τη μέγιστη διακριτικότητα, όσον αφορά τόσο τα ρολόγια όσο και τους αγοραστές τους. Σπάνια, αλλά και σκόπιμα κρυμμένα από την κοινή θέα, αυτά τα ρολόγια επανεμφανίζονται περιοδικά σε εκθέσεις ή σε δημοπρασίες. Τα brands ντρέπονταν να συζητήσουν ανοιχτά γι’ αυτό το κομμάτι της παραγωγής τους. Τουλάχιστον μέχρι τώρα.andersenAndersen-109-verso-flat-2

Ο οίκος ANDERSEN Genève έδωσε ζωή σε ερωτικές σκηνές δημιουργώντας το πιο περίπλοκο ερωτικό ρολόι στην αγορά από το 1994. Το μπροστινό μέρος του χρυσού ρολογιού είναι "κλασικό", το πίσω μέρος του όμως δεν είναι πια "κλασικό". Τουλάχιστον 11 κινούμενα μέρη κάνουν μια ερωτική σκηνή ζωντανή με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ο οίκος ANDERSEN Genève έδωσε ζωή σε ερωτικές σκηνές δημιουργώντας το πιο περίπλοκο ερωτικό ρολόι στην αγορά από το 1994. Το μπροστινό μέρος του χρυσού ρολογιού είναι “κλασικό”, το πίσω μέρος του όμως δεν είναι πια “κλασικό”. Τουλάχιστον 11 κινούμενα μέρη κάνουν μια ερωτική σκηνή ζωντανή με το πάτημα ενός κουμπιού.

Chopard erotic watch

Chopard erotic watch

101362547-Caligula_front_r.1910x1000

Jacob & Co. το ρολόι Caligula 8, μοντέλο του 2013. Κάθε σκηνή των 69 ρολογιών αυτής της περιορισμένης έκδοσης έχει ζωγραφιστεί στο χέρι και διακοσμηθεί από τον André Martinez και η τιμή αντανακλά τον περιορισμένο αριθμό ρολογιών με το διαμαντένιο μοντέλο να αγγίζει την τιμή των $1.600.000!

Jacob & Co. το ρολόι Caligula 8, μοντέλο του 2013. Κάθε σκηνή των 69 ρολογιών αυτής της περιορισμένης έκδοσης έχει ζωγραφιστεί στο χέρι και διακοσμηθεί από τον André Martinez και η τιμή αντανακλά τον περιορισμένο αριθμό ρολογιών με το διαμαντένιο μοντέλο να αγγίζει την τιμή των $1.600.000!

Αυτό που κάνει το Richard Mille RM 69 Erotic Tourbillon να ξεχωρίζει είναι η έλλειψη σεξουαλικότητας στην οθόνη. Αντίθετα, το ρολόι υποδηλώνει ερωτισμό μέσω ενός τυχαία παραγόμενου κειμένου στον πίνακα. Ο Richard Mille συνεργάστηκε με την Audemars Piguet Renaud & Papi (APRP) για να δημιουργήσει το πιο ακριβό παιχνίδι του σεξ. Τρεις μεγάλοι κύλινδροι τιτανίου στο άνω μισό του καντράν, που το καθένα φέρει έξι κομμάτια κειμένου, συναντώνται για να δημιουργήσουν ένα άμεσο μήνυμα. Περιλαμβάνουν: (Πρώτη γραμμή) "Θέλω να, Επιθυμώ να, Χρειάζομαι να, Άσε με να, "(Δεύτερη Γραμμή)" Χαϊδέψω Εξερευνήσω, Γευτώ; Φιλήσω, Διεγείρω "(Τρίτη Γραμμή)" Εσένα τρελά, Εσένα απόψε, Τα χείλη σου; Τις θηλές σου." $750.000

Αυτό που κάνει το Richard Mille RM 69 Erotic Tourbillon να ξεχωρίζει είναι η έλλειψη σεξουαλικότητας στην οθόνη. Αντίθετα, το ρολόι υποδηλώνει ερωτισμό μέσω ενός τυχαία παραγόμενου κειμένου στον πίνακα. Ο Richard Mille συνεργάστηκε με την Audemars Piguet Renaud & Papi (APRP) για να δημιουργήσει το πιο ακριβό παιχνίδι του σεξ. Τρεις μεγάλοι κύλινδροι τιτανίου στο άνω μισό του καντράν, που το καθένα φέρει έξι κομμάτια κειμένου, συναντώνται για να δημιουργήσουν ένα άμεσο μήνυμα. Περιλαμβάνουν: (Πρώτη γραμμή) “Θέλω να, Επιθυμώ να, Χρειάζομαι να, Άσε με να, “(Δεύτερη Γραμμή)” Χαϊδέψω Εξερευνήσω, Γευτώ; Φιλήσω, Διεγείρω “(Τρίτη Γραμμή)” Εσένα τρελά, Εσένα απόψε, Τα χείλη σου; Τις θηλές σου.” $750.000

Ο Ulysse Nardin δημιούργησε φέτος πολύ θόρυβο στο Διεθνές Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας όταν παρουσίασε το ερωτικό του ρολόι στους δημοσιογράφους. Το ρολόι Ulysse Nardin Classic Voyeur, απομονώθηκε σε δικό του χώρο. Μια γυναίκα ντυμένη με κόκκινα φρουρούσε την πόρτα που οδηγούσε σε ένα τολμηρό, πορφυρό δωμάτιο με κόκκινες κουρτίνες και τοίχους από το δάπεδο μέχρι την οροφή, ένα πλούσιο κόκκινο χαλί και έναν κόκκινο καναπέ σε σχήμα χειλιών. Όταν βρισκόταν στο εσωτερικό του, ο επισκέπτης βυθιζόταν σε έναν κόσμο που σχεδιάστηκε για να θυμίζει ένα δωμάτιο οίκου ανοχής του 1878 στο Παρίσι. Ένας ολόκληρος τοίχος ήταν γεμάτος με αξεσουάρ όπως αλυσίδες, χειροπέδες, μαστίγια και πολλά άλλα kinky αντικείμενα.large_un-red-room-maison-close

Η Ulysse Nardin σκοπεύει να περιορίσει την παραγωγή της Classic Voyeur σε τρεις δωδεκάδες, με μοντέλα σε ροζ χρυσό και πλατίνας να πωλούνται $295.000 δολάρια και μια έκδοση"Princess" με 60 μπαγκέτ διαμάντια στα $373.000 δολάρια.

Η Ulysse Nardin σκοπεύει να περιορίσει την παραγωγή της Classic Voyeur σε τρεις δωδεκάδες, με μοντέλα σε ροζ χρυσό και πλατίνας να πωλούνται $295.000 δολάρια και μια έκδοση”Princess” με 60 μπαγκέτ διαμάντια στα $373.000 δολάρια.

Hourstriker Erotica Jarretiere

Hourstriker Erotica Jarretiere

Πάντως σήμερα τα ερωτικά ρολόγια κυκλοφορούν σε περιορισμένες εκδόσεις. και τελικά μπορεί να αποτελούν και μια πολύ καλή επένδυση!

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×