Μοναδικά Εργαλεία Γραφής

LE1_Yellow_Soldier_2400pxMontblanc: High Artistry Homage to Emperor Kangxi Limited Edition

Με τις High Artistry Limited Editions (περιορισμένες εκδόσεις) ο οίκος Montblanc ωθεί τα όρια της δημιουργικότητας και της δεξιοτεχνίας του για να αφηγηθεί τις ιστορίες των μεγάλων προσωπικοτήτων της ιστορίας. Από την κοπή και την τοποθέτησή των πολύτιμων λίθων μέχρι τις χειροποίητες επιχρυσώσεις και εγχαράξεις, πολλές τεχνικές έχουν χρησιμοποιηθεί για να ζωντανέψουν το συναρπαστικό κόσμο του Kang Xi, του μακροβιότερου αυτοκράτορα στην κινεζική ιστορία. Εργαλείο γραφής και συγχρόνως κόσμημα με πολύχρωμους πολύτιμους λίθους και χρυσό, κάθε Montblanc High Artistry αποτελεί εκθαμβωτικό δείγμα της δεξιοτεχνίας του οίκου.LE1_Yellow_Detail_4_2400p

Grayson Tighe: Series 2 Pen σε συνεργασία με την Blancpain

Η συνεργασία του οίκου Blancpain με την ανεξάρτητη καναδική εταιρεία κατασκευής πενών Grayson Tighe ξεκίνησε το 2006 με την αρχική ανάπτυξη των εργαλείων γραφής σειράς 1 και σειράς 2: Η σειρά 1 εμφανίστηκε στις μπουτίκ Blancpain το 2007 και η σειρά 2 το 2008. Παρόλο που η συνεργασία των κατασκευαστών πενών με τους ωρολογοποιούς είναι πιο συνηθισμένη σήμερα από ότι ήταν πριν από μια δεκαετία, ο συνδυασμός Blancpain και Tighe εξακολουθεί να γοητεύει με τα χαρακτηριστικά εξαιρετικά όργανα γραφής που εκφράζουν στοιχεία και των δύο δημιουργών. Και τα δύο προϊόντα φτιάχνονται στο χέρι από παθιασμένους καλλιτέχνες και τεχνίτες και είναι αιώνια: μπορούν πάντα να επισκευαστούν, να κληροδοτηθούν στην επόμενη γενιά και να παραμείνουν και στο μέλλον πάντα κλασικά.Grayson-Tighe-Blancpain_pen_Series-2revolverMontegrappa Tech Revolution

To REVOLVER είναι η πιο πρόσφατη περιορισμένη έκδοση της σειράς CULT, ένα ειρωνικό παιχνίδι για μεγάλα αγόρια, μια αγαπημένη συλλογή ανάμεσα στους ενθουσιώδεις της πένας που εκτιμούν την καινοτομία. Μια υπερμεγέθης πένα με εντυπωσιακή περίμετρο, και ογκώδες σώμα κατασκευασμένο από λιωμένο ανοξείδωτο χάλυβα. Παίζοντας με το concept, το Revolver περιέχει 10 τέλειες απομιμήσεις αλλά εντελώς ψεύτικες “σφαίρες”, αριθμημένες από το 0 έως το 9. Το Revolver θα είναι διαθέσιμο μόνο σε περιορισμένο αριθμό 300 κομματιών.

Επίσης, ένα ορόσημο στην κατασκευή της, η πένα Samurai της Montegrappa παρουσιάζει μια πρόκληση σχεδίασης όπως καμία άλλη στο παρελθόν. Περιορίζεται σε μόνο 177 πένες σε ασήμι, η κάθε μια μοναδική και σε ακόμα επτά σε ατόφιο χρυσό. Διαθέτει ένα πατενταρισμένο μηχανισμό POWER-PUSH και φέρει χρυσή 18κ μύτη. Η πένα φυλάσσεται σε ένα πολυτελές μαύρο κουτί με λάκα, με τον αρχαίο κινεζικό χαρακτήρα που συμβολίζει τον “σαμουράι” τυπωμένο στο καπάκι του.samurai

 

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×