Τα παιχνιδιάρικα κοσμήματα της Solange Azagury-Partridgeis

Solange_portraitΗ Αγγλίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων που εδρεύει στο Λονδίνο είναι αυτοδίδακτη  και το πρώτο κομμάτι που σχεδίασε ήταν το δαχτυλίδι των αρραβώνων της το 1987. Ενθαρρυμένη από τους φίλους της, η Solange άρχισε να παράγει μοναδικά κομμάτια και πολύ γρήγορα γεννήθηκε η πρώτη της συλλογή και επιχείρηση. Μέχρι το 1995, η Solange είχε ανοίξει τη πρωτότυπη κόκκινη βελούδινη μπουτίκ της στο Westbourne Grove του Λονδίνου και τα ιδιοσυγκρασιακά σχέδιά της δέχθηκαν καλές κριτικές και σημείωσαν εμπορική επιτυχία. Οι πρώτες συλλογές της, Written, Hot lips, Stoned, Platonic, Kinetic και Black Rainbows προσέλκυσαν διασημότητες και tastemakers και παραμένουν bestsellers.Hotlips Group2472_zoom

Ο Tom Ford την υπέδειξε σαν δημιουργική διευθύντρια του οίκου Boucheron το 2001 όπου πέρασε τρία χρόνια αναζωογονώντας τον περίφημο παριζιάνικο οίκο κοσμημάτων. Το 2004, τα κομμάτια που σχεδίασε για τον οίκο εκτέθηκαν στο Musée des Arts Decoratifs στο Παρίσι και αποτελούν πλέον μέρος της μόνιμης συλλογής του μουσείου. Η προηγούμενη μπουτίκ της στο Λονδίνο στο Mayfair περιγράφηκε από την Suzy Menkes στους International New York Times ως «μια εμπειρία της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων».2464_zoom2450_zoom

Η τελευταία της συλλογή ‘Scribbles’ αποτελείται από κοσμήματα ευκολοφόρετα και χαρούμενα που μπορούν να φορεθούν σε καθημερινή βάση και εκφράζουν απόλυτα την pop color αισθητική της. Μοιάζουν με κοσμήματα που έχουν βγει από ένα αυγό kinder. Είναι διασκεδαστικά, χαρούμενα και αιρετικά.

Η Solange διαθέτει καταστήματα στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και κοσμήματά της πωλούνται στο Μουσείο Victoria & Albert του Λονδίνου και στο Musée des Arts Décoratifs του Παρισιού.1440_thumb540

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×