Blend Hotel: Μια νέα άφιξη στο πιο «καυτό» σημείο της Αθήνας

Blend Hotel στο πρώην Μέγαρον Παυλίδη

Blend Hotel στο πρώην Μέγαρον Παυλίδη

ΑΝΑΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝO DESIGN

To Blend Hotel, κομψό αλλά ανεπιτήδευτο, «ταράζει» το ξενοδοχειακό τοπίο με την εμφάνισή του, κυριολεκτικά στο κέντρο του κέντρου! Το συναντάμε στην περιοχή της Αθήνας με την πιο χαρακτηριστική ατμόσφαιρα σε χρώμα και κουλτούρα, μόλις λίγα μέτρα από την πλατεία Αγίας Ειρήνης, δίπλα στη «Χρυσοσπηλιώτισσα», απ’ όπου μπορεί κανείς πολύ εύκολα με τα πόδια να βρεθεί από το Σύνταγμα, το Μοναστηράκι και την Πλάκα, ως την Ακρόπολη και τις hip γειτονιές γύρω από αυτό.

Φιλοξενείται σε ένα κτήριο που κατασκευάστηκε το πρώτο μισό του 19ου αιώνα και αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα αστικής αρχιτεκτονικής εκείνης της εποχής. Πρόκειται για το Μέγαρον Παυλίδη, όπου στεγάζονταν η εταιρία και το περίφημο “Γλυκισματοποιείο Παυλίδη”. Εκεί, το 1852, οι Αθηναίοι δοκίμασαν για πρώτη φορά το υπέροχο ζεστό ρόφημα ζεστής σοκολάτας που η λαχταριστή μυρωδιά της απλωνόταν σε όλη τη γύρω περιοχή.064_2492_blend_20190220_pe HUE066_8710_blend_20190220_pe008_2315_blend_20190219_peΣε αυτό το κτήριο που συνδέεται για πολλούς με μια «γλυκιά» ανάμνηση, επενέβη δυναμικά μια αρχιτεκτονική ομάδα, μια συνεργασία του αρχιτέκτονα Αλέξανδρου Αθανασιάδη και της Aeter Architects, η οποία διατήρησε ανέπαφη την πρόσοψη του κτηρίου, επεμβαίνοντας μόνο χρωματικά, ανακατασκευάζοντας συγχρόνως το εσωτερικό σε κάθε του σημείο, με κύρια γραμμή το νεο-ρετρό ύφος και πολλά σκανδιναβικά στοιχεία design: ένα «χαρμάνι» νέου-παλιού, διάχυτο σε κάθε λεπτομέρεια, που χαρακτηρίζει και το όνομά του…Blend.

Blend αυθεντικού vintage χαρακτήρα και σύγχρονης ευρωπαϊκής αισθητικής.

Blend σύγχρονης μητρόπολης-παλιάς Αθήνας.

Blend χαλαρής διάθεσης και υψηλής αισθητικής.

Τα 24 ΒLENDrooms του ξενοδοχείου (design δωμάτια και σουίτες, με δικά τους ονόματα όπως: Happy Me, Oh So Cosy, Lovey Dovey, Luxe Together και Mr. President), προσφέρoυν μια διαμονή-εμπειρία, με μίνιμαλ ύφος, έξυπνες στυλιστικές ανατροπές και πρακτικές λεπτομέρειες μοναδικά σχεδιασμένες για το ξενοδοχείο. Όλα τα δωμάτια έχουν θέα το αστικό τοπίο, ενώ οι σουίτες, ανάλογα με τον τύπο τους, προσφέρουν μοναδική θέα σε Λυκαβηττό, Φιλοπάππου, Ακρόπολη και Παρθενώνα. Τα δωμάτια είναι pet-friendly, non-smoking, διαθέτουν ηχομόνωση, κλιματισμό, ελεύθερο WiFi και smart TV, υπάρχει πρόβλεψη για παιδική κούνια και δυνατότητα χρήσης AMEA, ενώ στον ημιώροφο υπάρχουν και 2 διαθέσιμα laptops για business χρήση.025_2325_blend_20190219_pe026_2332_blend_20190219_pe032_2342_blend_20190219_peTo Folk, το εστιατόριο του Blend, μοιράζεται ακριβώς την ίδια ανεπιτήδευτη φιλοσοφία, διαφέροντας παράλληλα ξεκάθαρα από ένα τυπικό εστιατόριο ξενοδοχείου. Από την ομάδα του αγαπημένου Different Beast, το Folk έχει ανοιχτό παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, λιτή urban αισθητική και cozy αίσθηση, χάρη στην καθαρότητα του design, τα μεγάλα παράθυρα και την προσθήκη πολλών φυτών λογικής urban jungle. Γεωγραφικά άτακτο, γευστικά διερευνητικό και «ενωτικό», το Folk δημιουργεί “West Coast” γεύσεις με βάση τα φρέσκα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα – προτείνοντας ένα απροσδόκητο πάντρεμα από υγιεινές και εθιστικά νόστιμες επιλογές, από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ.062_2473_blend_20190220 2_pe068_2519_blend_20190220_peΤο ξενοδοχείο είναι ιδιοκτησίας HOTELCO Α.Ε.

Βύσσης 2, 105 51, Aθήνα  / T +30 21 0322 1552

 askmeanything@blendhotel.gr / www.blendhotel.gr

Κρατήσεις εστιατορίου: E folk@blendhotel.gr, T +30 21 0322 1219

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×