BARNES GREECE: Εξειδίκευση και υψηλού επιπέδου Υπηρεσίες στο Real Estate

Συνέντευξη με την κ. Κατερίνα Μητσοτάκη (Ιούνιος 2019)

Ποια είναι η BARNES Greece; Ποιο είναι το αντικείμενο των υπηρεσιών της; 

Η Barnes είναι ένα διεθνές γραφείο real estate με ιστορία μεγαλύτερη των 20 χρόνων και παρουσία σε περισσότερες από 10 χώρες και 60 πόλεις του κόσμου κατέχοντας ηγετική θέση στη διαχείριση πολυτελών ακινήτων. Στην Ελλάδα με τη BARNES Greece δραστηριοποιούμαστε από τον Σεπτέμβριο του 2017 παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και επιδιώκοντας συνεχώς το καλύτερο για τους πελάτες μας. Διαχειριζόμαστε ένα πολύ μεγάλο χαρτοφυλάκιο ακινήτων σε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό προσφέροντας στους πελάτες που μας εμπιστεύονται ασφάλεια, εχεμύθεια και ασύγκριτη ποιότητα.

Πως έχει διαμορφωθεί η αγορά ακινήτων στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ειδικότερα εν μέσω κρίσης; Πόσο έντονα σας έχει επηρεάσει;

Στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της κρίσης υπήρξε μία σοβαρή πτώση στις τιμές των ακινήτων αλλά τα τελευταία δύο χρόνια παρατηρείται μία άνοδος. Σε αυτό έχουν συμβάλλει τόσο η αύξηση του τουρισμού όσο και άλλοι παράγοντες όπως το πρόγραμμα της Golden Visa αλλά και της γενικότερης αστάθειας στις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου. Στην Ευρώπη παρατηρείται άνοδος στην αγορά ακινήτων ενώ μπορούμε να πούμε ότι κάποια προβλήματα συναντάμε στην Μεγάλη Βρετανία κυρίως λόγω του Brexit.

Kithnos

Που βρίσκεται η ελληνική αγορά real estate, συγκριτικά με το πολυεθνικό δίκτυο που διατηρείτε; 

Η BARNES Greece αποτελεί ένα από τα νεότερα γραφεία της BARNES International. Παρ’ όλα αυτά με την πλούσια γκάμα των πολυτελών ακινήτων που διαχειριζόμαστε σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού σε συνδυασμό με τις εξατομικευμένες υπηρεσίες που προσφέρουμε και τις πιο οικονομικές τιμές που επικρατούν εντός των συνόρων, ανταγωνιζόμαστε επάξια τα διεθνή γραφεία του ομίλου.

Τι είναι αυτό που σας διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου; Υπάρχει κάποιο στοιχείο που θα χαρακτηρίζατε ως το «ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα»;

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της BARNES Greece απέναντι στους ανταγωνιστές της είναι ότι πρόκειται για μια αμιγώς real estate εταιρεία έχοντας στο δυναμικό της εξειδικευμένα και πλήρως καταρτισμένα στελέχη με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της αγοράς ακινήτων. Αυτό άλλωστε συμβαίνει και σε όλο το δίκτυο της BARNES ανά τον κόσμο καθώς όλα τα γραφεία της ανήκουν κι έχουν στο δυναμικό τους πρόσωπα με μεγάλη εξειδίκευση στο real estate. Επιπρόσθετα, αποτελώντας μέλος ενός πολυεθνικού δικτύου μας δίνει την ευκαιρία να είμαστε άριστοι γνώστες όλων των τελευταίων τάσεων στην αγορά ακινήτων διεθνώς καθώς έχουμε πολύ στενή συνεργασία με όλα τα γραφεία της BARNES International κάνοντας συχνές συναντήσεις μεταξύ μας. Αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα να προσφέρουμε στον πελάτη της BARNES Greece εκτός από ιδιαίτερα και ποιοτικά ακίνητα σε όλη την Ελλάδα, άμεση πρόσβαση στη διεθνή αγορά και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για κάθε ενδιαφερόμενο είτε επιθυμεί την αγορά κάποιου ακινήτου είτε την επένδυση.

Stamata

Ποιες είναι οι αρχές και η φιλοσοφία σας; Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της εταιρικής ταυτότητας της BARNES;

Εργαζόμαστε πιστά και με ιδιαίτερη προσήλωση πάνω στο τρίπτυχο ασφάλεια – εχεμύθεια – υψηλή ποιότητα, το οποίο αποτελεί βασική μας αρχή και αναπόσπαστο κομμάτι των υπηρεσιών μας. Η φιλοσοφία μας είναι πελατοκεντρική παρέχοντας σε αυτούς που μας εμπιστεύονται μοναδικές και εξατομικευμένες υπηρεσίες, καλύπτοντας όλες τους τις ανάγκες από την αρχή μέχρι το τέλος της συνεργασίας μας. Δουλεύουμε συνεχώς πάνω στην ανάπτυξη υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε συμμετείχαμε και στο 1ο Luxury Property Show στο ευρύτερο πρόγραμμα του οποίου εντάχθηκε το συνέδριο «Sharing Day» όπου έλαβαν μέρος κορυφαίοι επαγγελματίες και consultants του χώρου

Πως μεταφράζει η BARNES την έννοια του «Art de vivre à francaise» στην πράξη; 

Ταυτόσημη με το «Art de Vivre francaise», η συνεργασία της BARNES International με κορυφαία brand names, έρχεται να επισφραγίσει τις επί σειρά ετών άριστες υπηρεσίες που προσφέρει, ανταποκρινόμενοι πάντοτε στα υψηλά πρότυπα ποιότητας που έχει θεσπίσει, κάτι το οποίο παρουσιάστηκε και στο 1ο BARNES Luxury Property Show που πραγματοποιήθηκε με αέρα γαλλικής φινέτσας και μοναδικής αισθητικής το Δεκέμβριο του 2018 στο εμβληματικό Pavillon Ledoyen στο Παρίσι. Στο πλαίσιο του 1ου BARNES Luxury Property Show, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να εξερευνήσουν όλο το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρει ο όμιλος, όπως την υπηρεσία BARNES Yachts που δημιουργήθηκε για να προσφέρει σε όλους τους πελάτες μια σειρά από νέες high-end υπηρεσίες αφιερωμένες στο σκάφος, το BARNES Art Advisory μέσω του οποίου παρέχονται συμβουλές απόκτησης, διαχείρισης ή και πώλησης μοναδικών art collections, καθώς και τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου BARNES Private Cellar and Vineyard Investment που αφορούν στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών τόσο για τη δημιουργία προσωπικής κάβας όσο και για υλοποίηση μελλοντικών επενδύσεων σε αμπελώνες.

MarathonasΤι φάσμα καλύπτουν οι high end υπηρεσίες που προσφέρετε;

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που αποτελούμε την κορυφαία εταιρεία στην παροχή high end υπηρεσιών στον κλάδο της. Όσον αφορά στην αγορά ακινήτου συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένες ομάδες δικηγόρων, συμβολαιογράφων, οικονομολόγων και τραπεζικών παρέχοντας στους πελάτες μας την απαραίτητη γνώση που χρειάζονται για μία τόσο σημαντική επένδυση. Οι υπηρεσίες μας όμως δεν σταματούν εκεί καθώς μπορούμε να παρέχουμε τις συμβουλές μας και σε τεχνικά θέματα καθώς συνεργαζόμαστε και με πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, interior designers τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ποιες είναι οι τάσεις που βλέπετε να «ανθίζουν» στην αγορά ακινήτων, σε παγκόσμια κλίμακα; 

Στις νέες τάσεις που καταγράφονται στην παγκόσμια αγορά ακινήτων συγκαταλέγεται η αύξηση της αγοράς των “holiday homes” καθώς και η επιθυμία της απόκτησης περισσότερων από ένα ακινήτων ανά τον κόσμο.  Ο new age ταξιδιώτης επιθυμεί πιο προσωποιημένες διακοπές με την άνεση και την πολυτέλεια που θα του παρέχει ένα σπίτι το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες τόσο του ίδιου όσο και της οικογένειάς του. Θα λέγαμε λοιπόν ότι ως βασικό χαρακτηριστικό της τάσης που επικρατεί είναι η προσπάθεια διεθνοποίησης της αγοράς των ακινήτων, στην ίδια ακριβώς κατεύθυνση που κινείται και η BARNES Greece.

 

Magnissia

www.barnes-greece.com

 

 

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×