Δύο ξεχωριστά μενού από τον Ελληνογάλλο σεφ Henri Emmanuel Guibert, παρουσιάζονται στο Explorer’s Bar-Bistro του NJV Athens Plaza
Ο Henri Emmanuel Guibert ξεκίνησε την καριέρα του στο γαλλικό εστιατόριο Auberge de Chavanne με αστέρι Michelin. Από το 2019 ο αδελφός του Patrick και ο ίδιος δημιούργησαν το εστιατόριο Henri G, στην Παροικιά της Πάρου. Mε δύο νέα μενού που δημιούργησε ειδικά για το all time classic Explorer’s Bar–Bistro, φέρνει την δική του αύρα σε επιλογές φαγητού στο κέντρο της Αθήνας στην Πλατεία Συντάγματος.
Η φιλοσοφία των μενού συνοψίζεται σε αυτό που ο ίδιος τονίζει για τις δημιουργίες του: «Συνδύασα αγαπημένα προϊόντα της Ελληνικής γης, ακολουθώντας γαλλική τεχνική για δύο διαφορετικά μενού που θα εμπλουτίσουν την αθηναϊκή γαστρονομική εμπειρία». Στο μοναδικό χώρο του Explorer’s Bar Bistro, ένα χώρο με νέα ταυτότητα, μπορείτε τώρα να απολαύσετε τα εμπνευσμένα μενού του Henri Guibert:
Μενού Ι
Λευκή ψαρόσουπα με σχοινόπρασο, σκορδάτα κρουτόν και σάλτσα “Harissa”
Μυλοκόπι κονφί σε αλατισμένο βούτυρο και πουρέ πατάτας με Ελληνική τρούφα
Μους σοκολάτας Gauanaja 70%, φράουλες μαριναρισμένες σε πετιμέζι
Μενού ΙΙ
Τόνος ταρτάρ, γουακαμόλε και μους ούζου
Φιλέτο μοσχαρίσιο στην σχάρα, πάστα ελιάς Καλαμών και ψητά λαχανικά με θυμαρίσιο μέλι
Carpaccio μάνγκο, γλυκό τριαντάφυλλο και παγωτό γιαούρτι
Τηλ. κρατήσεων: 210 3352400