Ο οίκος Dior και η Vespa, γιορτάζουν μαζί τα γενέθλιά τους

Ο οίκος μόδας Dior και η Vespa κυκλοφόρησαν από κοινού μια αποκλειστική έκδοση του μοντέλου 946 του δημοφιλούς scooter, με τον τίτλο 946 Christian Dior, με ιδιαίτερο χρώμα και χρυσά τελειώματα και σχεδιασμό που διαθέτει την υπογραφή της Maria Grazia Chiuri, Καλλιτεχνικής Διευθύντριας των γυναικείων συλλογών του  Dior, και άλλα χαρακτηριστικά όπως σέλα και χειρολαβές καλυμμένες με μπλε δέρμα και το λογότυπο Christian Dior στο πλάι και φυσικά το συνοδευτικό κράνος.

Το 1946, ο Christian Dior εγκαινίασε τον οίκο ραπτικής του και η Piaggio κυκλοφόρησε την πρώτη Vespa. Τώρα, οι δύο επώνυμες μάρκες ενώνουν τις δυνάμεις τους για την αναβίωση του εικονικού σκούτερ. Το περιορισμένης κυκλοφορίας μοντέλο, αποτελεί επανέκδοση της Vespa 946 που παρουσίασε η Piaggo to 2012,  επιστρέφει στις ρίζες του μοντέλου στη Ρώμη και πρόκειται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2021. Μετά την επανέκδοση του μοντέλου 946, h Vespa  σε συνεργασία με τον Giorgio Armani, το 2015 δημιούργησαν ένα μοντέλο για τον οίκο και μια red edition, για την προώθηση της εκστρατείας κατά του aids. Η τιμή της 946 Christian Dior αναμένεται να ανακοινωθεί, πάντως η αντίστοιχη του οίκου Armani  ξεπερνά τις €10.000.

 

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×