attica City Link: Mοναδικές εμπειρίες shopping

Μία μοναδική αγοραστική και lifestyle εμπειρία περιμένει τους επισκέπτες του attica City Link, μετά τον επανασχεδιασμό του 3ου και 4ου ορόφου. Το attica City Link, ως ένας landmark προορισμός στην καρδιά της πόλης, εξελίσσεται διαρκώς και ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας για ακόμη περισσότερες αγοραστικές επιλογές, ολοκληρωμένες συλλογές sportwear και outdoor και περισσότερα αποκλειστικά brands πολυτελείας.

 3ος όροφος : Ο μεγαλύτερος sportswear & outdoor προορισμός στο κέντρο της Αθήνας!

Ο 3ος όροφος αποτελεί πλέον τον μεγαλύτερο χώρο sportswear, για outdoor και casual ντύσιμο στο κέντρο της Αθήνας. Οι «ηγέτες» του παγκόσμιου sportswear προσγειώνονται στον 3o όροφο του attica City Link, προσφέροντας ολοκληρωμένες συλλογές ρούχων και παπουτσιών αλλά και μία προσωποποιημένη και διαδραστική εμπειρία. Eνδεικτικά, στον 3ο όροφο θα βρείτε τα μεγαλύτερα brands του αθλητικού χώρου όπως Adidas, Nike, New Balance, Αsics, Under Armour, Puma, Saucony, Ellesse, κ.α. με πλήρεις συλλογές ένδυσης και υπόδησης  οι οποίες θα συνυπάρχουν με πιο εξειδικευμένες μάρκες όπως On, Fila, Ηοka, Champion, Babolat, Arena, Suunto, Element αλλά και outdoor brands όπως Τhe North Face, Patagonia, Helly Hansen, Salomon, La sportiva κ.ά.

Μοναδικές προσωποποιημένες shopping εμπειρίες για όλους!

Παράλληλα, το attica City Link θα προσφέρει μία μοναδική και καινοτόμο αγοραστική εμπειρία καθώς η Levis θα εγκαταστήσει το πρώτο Levi’s® Tailor Shop στην Ελλάδα και ένα από τα ελάχιστα στην Ευρώπη, στο οποίο οι πελάτες θα μπορούν να «προσωποποιήσουν» το jean τους με badges και κεντήματα, η Saucony θα έχει διάδρομο τρεξίματος για να δοκιμάζει ο πελάτης τα παπούτσια πριν την αγορά τους, ενώ η κορυφαία Babolat θα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να πλέξουν τη δική τους ρακέτα!

Περισσότερα fashion corners

Παράλληλα, ο 4ος όροφος δίνει νέο νόημα στο luxury shopping φιλοξενώντας περιζήτητα και αγαπημένα γυναικεία brands ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ. Τα δημοφιλή γαλλικά brands, Sandro και Maje προστίθενται στη μοναδική συλλογή των brands του ορόφου δίνοντας εξαιρετικές fashion επιλογές σε δύο μοναδικά σχεδιασμένα corners, ενώ το brand Tory Burch θα έχει ολοκληρωμένη παρουσία με το πρώτο flagship shop-in-shop στην Ελλάδα που θα συμπεριλαμβάνει εκτός από τσάντες και παπούτσια και σειρά ρούχων και κοσμημάτων. Ταυτόχρονα, πολλές από τις μάρκες που το κοινό έχει ήδη αγαπήσει μεγαλώνουν τους χώρους τους για καλύτερη παρουσία των συλλογών τους κατασκευάζοντας νέα corners όπως οι mcm, callista, dkny, longchamp, kalogirou, coach κ.λπ.

Νέα τμήματα και υπηρεσίες για όλες τις ώρες της ημέρας!

Επιπλέον, στον όροφο προστίθεται ακόμα ένα τμήμα με κοσμήματα (Zerteo, Swarovski, Spirito Rosa, La Vie, Dimitrios by Dazz, Thomas Sabo) κάνοντάς το attica City Link τον απόλυτο προορισμό για αγορές κομψών και διαχρονικών κοσμημάτων, καθώς και corners με home accessories (Malvez) και candles & diffusers (Jo Malone, Diptyque, Etro, Acqua di Parma), ενώ η Kathy Heyndels εκτός από τις συλλογές της, θα έχει ειδικό corner με νυφικά. Τέλος, την απόλυτη εμπειρία shopping συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο, το café wine Bar υψηλής αισθητικής Le Cassis, το corner nuts – chocolate & coffee της Carpo , το κομμωτήριο Telis Kikeris, καθώς και η VIP αίθουσα για personal shopping, κατόπιν ραντεβού.

H διευθύντρια Marketing & Ε-Commerce των πολυκαταστημάτων attica, κα Φοίβη Παναγιωτοπούλου δήλωσε : «Ανυπομονούμε να ξανασυστήσουμε τον 3ο και 4ο όροφο του attica City Link στο κοινό και να καλωσορίσουμε τους πελάτες μας στον απόλυτο shopping προορισμό. Μία υψηλού επιπέδου αγοραστική αλλά και lifestyle εμπειρία, διεθνών προδιαγραφών, τους περιμένει να την ανακαλύψουν.»

www.atticadps.gr

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×