Οι νέες σουίτες A380 της Singapore Airlines με διπλό κρεβάτι

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια παύσης κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το Airbus A380 της αεροπορικής εταιρείας άρχισε ξανά τις πτήσεις του μεταξύ του JFK της Νέας Υόρκης και του αεροδρομίου Changi της Σιγκαπούρης (με στάση στη Φρανκφούρτη) από την περασμένη Δευτέρα. Το ανανεωμένο διώροφο superjumbo jet, το οποίο είναι το μεγαλύτερο επιβατικό αεροπλάνο στον κόσμο, υπόσχεται να αναβαθμίσει την εμπειρία στον αέρα με ακόμη πιο πολυτελή χαρακτηριστικά.

Το αεροσκάφος είναι εξοπλισμένο με έξι σουίτες πρώτης θέσης, παρόμοιες με αυτές ενός πολυτελούς ξενοδοχείου. Με μέγεθος 5τμ, η κάθε καμπίνα διαθέτει ανακλινόμενες δερμάτινες πολυθρόνες, κρεβάτι και συρόμενες πόρτες για μεγαλύτερη ιδιωτικότητα. Επιπλέον, δύο ταξιδιώτες πρώτης κατηγορίας μπορούν να επιλέξουν να ενώσουν τις σουίτες τους, αυξάνοντας τον διαθέσιμο χώρο σε 10τμ. με ένα άνετο διπλό κρεβάτι. Στην ντουλάπα υπάρχουν πολυτελείς πιτζάμες και παντόφλες. Τέλος το ιδιωτικό της μπάνιο διαθέτει το δικό του νιπτήρα και τουαλέτα και προϊόντα περιποίησης του οίκου Lalique.

Σε ότι αφορά την τεχνολογία, η σουίτα είναι εξοπλισμένη με τηλεόραση αφής HD 32 ιντσών, ένα φορητό tablet από όπου ελέγχονται τα πάντα, από τα φώτα μέχρι την ψυχαγωγία κατά την πτήση και ακουστικά Bang & Olufsen. Επίσης, όλα τα γεύματα σερβίρονται σε πορσελάνη Wedgewood και όπως θα περίμενε κανείς συνοδεύονται με σαμπάνια Dom Pérignon ή Krug.

Εκτός από τις έξι σουίτες, το αεροσκάφος διαθέτει 78 θέσεις business class, 44 premium οικονομικές θέσεις και 343 θέσεις οικονομικής θέσης. Το A380 προσφέρει μερικά από τα πιο ακριβά τετραγωνικά διαμονής στον κόσμο. Και παρόλο που το ταξίδι από το JFK στη Σιγκαπούρη μπορεί να διαρκέσει σχεδόν μια ολόκληρη ημερολογιακή ημέρα, με τόσες ανέσεις που προσφέρει, κάποιοι μπορεί να ευχηθούν να διαρκούσε περισσότερο.

 

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×