Το Mykonos Grand Hotel & Resort προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ευεξίας στο Althea Spa Retreat

Mykonos Grand Hotel & Resort, μέλος των Small Luxury Hotels of the World, φιλοξενεί το Althea Spa Retreat, το καταφύγιο ευεξίας του. Πήρε το όνομά του από τη θεά της θεραπείας Althea η οποία σας καλωσορίζει στους υπέροχα σχεδιασμένους χώρους της που αποπνέουν μινιμαλιστική κομψότητα, καταπραϋντική χρωματική συμμετρία και μια γνήσια αίσθηση γαλήνης.

Το Althea Spa Retreat καταλαμβάνει 750τ.μ. εσωτερικού και εξωτερικού χώρου στο επίπεδο του εδάφους, με θέα στο ιερό νησί της Δήλου, γενέτειρας του μυθολογικού θεού του φωτός  Απόλλωνα, και συγχρόνως μίας από τις πιο ηλιόλουστες περιοχές στον κόσμο. Αυτή η ηλιοφάνεια ευλογεί την περιοχή με υψηλή συγκέντρωση κοσμικής ενέργειας, κάτι που αναμφίβολα θα απογειώσει το ταξίδι ευεξίας σας.

Σε συνεργασία με τη βραβευμένη σχεδιάστρια από το Λονδίνο, Μαρία Βαφειάδη, Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλο της MKV Design, η Mykonos Grand δημιούργησε ένα spa κομψά ισορροπημένο, με εσωτερικούς χώρους γεμάτους φως της ημέρας, όπου μια παλέτα εκθαμβωτικού λευκού και πολλές αποχρώσεις του μπλε είναι τέλεια ευθυγραμμισμένες με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Ο μοναδικός σχεδιασμός του Spa χρησιμοποιεί με βέλτιστο τρόπο το φυσικό φως. Μια σειρά από αίθουσες περιποίησης με ιδιωτικές, σκιερές αυλές επιτρέπει την αλληλεπίδραση με τη φύση και τη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, ενώ η σκαμμένη μέσα στο βράχο πισίνα θαλασσοθεραπείας, καθώς και οι υπαίθριοι χώροι περιποίησης και χαλάρωσης έχουν απίστευτη θέα στη θάλασσα και στον κήπο. Το αποτέλεσμα είναι μια πλήρης αίσθηση ολόπλευρης ευεξίας.

Το μενού ομορφιάς του Althea Spa Retreat προσφέρει ένα ταξίδι σε αναζωογονητικές θεραπείες που έχουν σχεδιαστεί για να αποκαταστήσουν και να αναγεννήσουν το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σε μια απομονωμένη τοποθεσία. Όλες οι θεραπείες έχουν σχεδιαστεί σχολαστικά, ενσωματώνοντας τις τελευταίες τάσεις στην υγεία και την ομορφιά, για να προσφέρουν μέγιστη χαλάρωση, αναζωογόνηση και ολοκληρωμένη ευεξία. Η ομάδα της Althea είναι αφιερωμένη στην φροντίδα σας.

Althea Spa Retreat είναι ανοιχτό καθημερινά, από τις 9πμ μέχρι τις 8μμ, καλύπτοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα  που αφορούν στον COVID-19.  Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το althea.spa@mykonosgrand.gr ή καλέστε στο +30 22890 79460

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×