Η Potiropoulos+Partners ανακοινώνει το νέο website της www.potiropoulos.gr

To website βρίσκεται ήδη στον αέρα και αναδεικνύει με μοντέρνο και καινοτόμο τρόπο  τον σύγχρονο και προοδευτικό σχεδιασμό του αρχιτεκτονικού γραφείου

Το website ανέλαβε να σχεδιάσει η πολυβραβευμένη εταιρεία branding & design k2design

Με βασική στρατηγική ότι το νέο website www.potiropoulos.gr πρέπει να αντανακλά τη σύγχρονη αρχιτεκτονική ταυτότητα του γραφείου Potiropoulos+Partners, η ιστοσελίδα επανασχεδιάστηκε με τρόπο μοντέρνο αλλά και καινοτόμο.

Πρώτη προτεραιότητα αποτέλεσε η σχεδιαστική φιλοσοφία που αναδεικνύεται μέσα από τα ίδια τα έργα του γραφείου. Έτσι, οι εικόνες των έργων καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο και κυριότερο μέρος της σελίδας.

Παράλληλα, μέσα από τον σχεδιασμό της γραμματοσειράς και τα μεγέθη που επιλέχθηκαν δημιουργείται μια εντυπωσιακή εικόνα που εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή προβολή της εμπειρίας και των υπηρεσιών της Potiropoulos+Partners ενώ δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία για τον χρήστη.

Το video που βρίσκεται στην αρχική σελίδα αποτυπώνει με μίνιμαλ και λιτό από κινηματογραφικής άποψης τρόπο τη λειτουργία του γραφείου, τη φιλοσοφία, την πολυπληθή ομάδα αλλά και την εμπειρία 30 και πλέον χρόνων που διαθέτει.

Παράλληλα, νέα γραμματοσειρά και χρώματα υιοθετήθηκαν για το λογότυπο του γραφείου.

Σχετικά με την Potiropoulos+Partners:

Καινοτόμα και ευρηματική αρχιτεκτονική, βασισμένη στη δημιουργικότητα, στην έρευνα και στον σεβασμό του φυσικού περιβάλλοντος, αποτελούν την φιλοσοφία και το σχεδιαστικό στίγμα της Potiropoulos+Partners. Το γραφείο δημιουργεί έργα υψηλής ποιότητας για τους πελάτες του, μέσω μιας σχεδιαστικής προσέγγισης που αναζητεί νέους τρόπους σκέψης και έκφρασης, συμπυκνώνοντας στις προτάσεις του πολύπλευρες νοηματικές, συντακτικές και φαντασιακές προθέσεις.

Το γραφείο ιδρύθηκε το 1989 από τους Δημήτρη Ποτηρόπουλο και Λιάνα Νέλλα-Ποτηροπούλου και έχει καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία και μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά γραφεία αιχμής στην Ελλάδα.

Σήμερα, με 30 χρόνια εμπειρία, και τη συμμετοχή πλέον του γιού τους Ρήγα Ποτηρόπουλου, η δημιουργική αυτή ομάδα ταλαντούχων αρχιτεκτόνων απευθύνεται στην παγκόσμια αγορά, παρέχοντας πλήρεις υπηρεσίες σχεδιασμού, σε όλο το φάσμα, τις τυπολογίες και τις κλίμακες των αρχιτεκτονικών και πολεοδομικών έργων.

 

Επιλεγμένες διακρίσεις:

Η Potiropoulos+Partners έχει επανειλημμένα βραβευτεί σε εθνικούς και διεθνείς αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς, όπως το 1ο βραβείο που απέσπασε για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στη Σάμο, 3ο βραβείο για το Συγκρότημα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στο Μαρούσι, 2ο βραβείο για το Νέο Μουσείο Ακρόπολης σε συνεργασία με το Studio Daniel Libeskind, 1ο βραβείο για την ανακαίνιση και επανάχρηση του κτιριακού συγκροτήματος «Εκμετζόγλου» στον Βόλο, διάκριση για το Grand Egyptian Museum στο Κάιρο, κ.α. Παράλληλα το γραφείο έχει τιμηθεί με σημαντικές διεθνείς διακρίσεις, όπως το Βραβείο «Architizer A+» για το «Νηπιαγωγείο της Γερμανικής Σχολής Αθηνών» το 2016 και αντίστοιχα για την «Beach Front Villa – Navarino Residence» το 2017, ενώ έχει προταθεί από το Ίδρυμα «Mies van der Rohe» για το Βραβείο «Mies van der Rohe 2015 – Βραβείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη Σύγχρονη Αρχιτεκτονική». Επίσης έχει βραβευθεί με τα «Special Mention» και «Winner» των «German DesignAwards 2018», όπως και με το «Winner» των «German Design Awards 2020», του έγκριτου, διεθνούς φήμης οργανισμού «German Design Council», καθώς και πρόσφατα με τα «World Architecture Community Awards 2018» για τα έργα: «Βeach Front Villa – Navarino Residence», «Touristic Development of Luxury Suites in Kavouri» και «Νηπιαγωγείο της Γερμανικής Σχολής Αθηνών». Το 2023, το έργο Cascading Terraces κατέκτησε Χρυσό βραβείο στα «A’ Design Awards» ενώ το 2018 το project «Mykonos White Boxes Resort» απέσπασε το Χάλκινο Βραβείο στα «A’ Design Awards», από τις πιο σημαντικές διακρίσεις όσον αφορά το design παγκοσμίως.

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×