Το πρώτο ΖΑΓΟΡΙ Water Bar στην Αγορά Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη

Σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα σημεία της Θεσσαλονίκης, την Αγορά Μοδιάνο, ανοίγει το πρώτο ΖΑΓΟΡΙ WaterBar, με στόχο να προσφέρει μία μοναδική φυσική εμπειρία επαφής με τον κόσμο, ενυδάτωσης, δροσιάς και υγιεινής απόλαυσης, εκεί που χτυπάει καθημερινά η καρδιά της πόλης!

Το ΖΑΓΟΡΙ Water Bar, το πρώτο Water Bar της Ελλάδας, σηματοδοτεί το πέρασμα σε έναν διαφορετικό και σύγχρονο τρόπο μοναδικής υγιεινής απόλαυσης, που απορρέει και από τις  σύγχρονες τάσεις διατροφής και διασκέδασης, κάνοντας το υγιεινό trendy και προσφέροντας μία νέα φυσική εμπειρία. Ο επισκέπτης στο ΖΑΓΟΡΙ Water Bar έχει τη δυνατότητα να απολαύσει όλα τα προϊόντα ΖΑΓΟΡΙ, το φυσικό μεταλλικό νερό σε διαφορετικές συσκευασίες, το ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ZAGORI Sparkling σε can και rPET συσκευασίες, το φυσικό μεταλλικό νερό EVIAN, νο.1 φυσικό μεταλλικό νερό στον κόσμο, και το ανθρακούχο EVIAN, to φυσικό μεταλλικό νερό ΖΗΡΕΙΑ και τα καινοτόμα και μοναδικά απολαυστικά αναψυκτικά  Green Cola, Green Cola No Caffeine, Green Flavours και Green Mocktails!

Για όσους θέλουν να «απογειώσουν» γευστικά την εμπειρία ενυδάτωσή τους, στο ΖΑΓΟΡΙ Water bar έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τρεις signature προτάσεις μας που παρασκευάζονται στον χώρο από τους mixologists μας συνδυάζοντας ανθρακούχο νερό ΖΑΓΟΡΙ με φυσικά αρώματα πορτοκαλιού, pink grapefruit και λεμονιού με κομμάτια φρούτων και φυσικά αρωματικά, χωρίς θερμίδες, χωρίς ζάχαρη, χωρίς συντηρητικά, και προσκαλούν σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και γευστικής απόλαυσης χωρίς αλκοόλ!

Το ΖΑΓΟΡΙ Water bar έρχεται για να γίνει ένα spot γευστικής απόλαυσης και δροσιάς, με στόχο να δώσει μια διαφορετική οπτική στο φυσικό μεταλλικό νερό. Ο χώρος-εμπειρία του ΖΑΓΟΡΙ Water Bar δημιουργήθηκε με στόχο να συνδυάσει και να αποτυπώσει μοναδικά τις βασικές αξίες του Φυσικού Μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ, την αγνότητα της φύσης, την ελληνικότητα, με το σύγχρονο και το δυναμικό. Ο βράχος, η φύση, το νερό και το ατσάλι είναι τα στοιχεία που «πάντρεψε» δημιουργικά στην αρχιτεκτονική του μελέτη το πολυβραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο Αrk4lab, δημιουργώντας έναν χώρο υψηλής αισθητικής, απόλυτα συμβατό με τη νέα ταυτότητα της Αγοράς Μοδιάνο, σημείο ορόσημο για την πόλη της Θεσσαλονίκης, βασικό αξιοθέατο για τους επισκέπτες της, και σημείο αλληλεπίδρασης και ζωής για τους κατοίκους της πόλης.

Η αγορά του εμφιαλωμένου και του ανθρακούχου νερού είναι σταθερά ανοδική, καθώς βρίσκεται στον πυρήνα των διατροφικών τάσεων για better-for-you προϊόντα.

Η Green Beverages επιδιώκοντας να οδηγεί τις εξελίξεις στον κλάδο της, μέσα από τη δημιουργία του πρώτου ΖΑΓΟΡΙ Water Bar, έχει ως στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα μίας ολοκληρωμένη εμπειρία φυσικής επαφής με τα στοιχεία της ταυτότητας και τις αξίες του Φυσικό Μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ. Η καινοτόμα αυτή επαφή, θα ενδυναμώσει περαιτέρω τη σχέση πιστότητας  του καταναλωτή με τη μάρκα,  και  τα επίπεδα προτίμησής της ως No1 γεύση εμφιαλωμένου φυσικού μεταλλικού νερού από το καταναλωτικό κοινό.

 

Σχετικά με τον Όμιλο GREEN BEVERAGES

Ο Όμιλος GREEN BEVERAGES, είναι ένας καινοτόμος και δυναμικά αναπτυσσόμενος όμιλος, που δραστηριοποιείται διεθνώς στον κλάδο των “Νon Alcoholic Better For You Beverages”,  προϊόντων.

To διευρυμένο χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει ‘’better for you’’, απολαυστικά, χωρίς ζάχαρη προϊόντα και υψηλής ποιότητας brands, ΖΑΓΟΡΙ, ΖΑΓΟΡΙ SPARKLING, ΖΑΓΟΡΙ GO GREEN, GREEN COLA, GREEN FLAVORS, GREEN MOCKTAILS, ΖΗΡΕΙΑ, ενώ έχει και την αποκλειστική διανομή των σημάτων EVIAN και EVIAN SPARKLING για την Ελληνική Αγορά, δημιουργώντας αξία για την κοινωνία και ακολουθώντας τη διεθνή τάση στροφής των καταναλωτών σε πιο υγιεινά πρότυπα διατροφής. Τα προϊόντα του Ομίλου βρίσκονται στα ράφια των μεγαλύτερων retailers παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Carrefour, AholdDelhaize, Walmart, Whole Foods, Kroger, Albertsons, αλλά διακινούνται και μέσω σημαντικών online platforms, όπως η Amazon, Ocado, Walmart marketplace κ.α.     

Ο Όμιλος GREEN BEVERAGES έχει παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες και διαθέτει τρεις θυγατρικές στην Ελλάδα, στις Η.Π.Α και στη Μέση Ανατολή (Dubai), με ένα ενοποιημένο τζίρο που αναμένεται να προσεγγίσει τα 120 εκατ. ευρώ το 2023.

Σταθερά προσηλωμένος στην αειφόρο ανάπτυξή, την κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα, υλοποιεί σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις σε παραγωγικό και προιοντικό επίπεδο.

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×