ΟRafa Nadal στην Ελλάδα. Ο Ισπανός θρύλος του τένις επισκέπτεται το Rafa Nadal Tennis Center στο Sani Resort

Ο θρύλος του τένις και 22 φορές νικητής Grand Slam Rafa Nadal ταξίδεψε στην Ελλάδα για να επισκεφθεί το μοναδικό στην Ευρώπη Rafa Nadal Tennis Center, που βρίσκεται στο Sani Resort, το πολυβραβευμένο θέρετρο του Ομίλου Sani/Ikos στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Ισπανός πρωταθλητής περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις, όπου εδώ και πέντε χρόνια διδάσκονται εξατομικευμένα προγράμματα τένις για παίκτες όλων των ηλικιών και επιπέδων. Το Rafa Nadal Tennis Center στο Sani Resort, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Rafa Nadal Academy by Movistar στη Μαγιόρκα με το Sani Resort του Ομίλου Sani/Ikos και υποδέχεται λάτρεις του τένις για ξεχωριστές εμπειρίες και προπονήσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Sani Resort, ο Rafa Nadal δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη λειτουργία της ακαδημίας. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Ανυπομονούσα πραγματικά να έρθω στην Ελλάδα, αλλά εξαιτίας του φόρτου εργασίας και της πανδημίας, ήταν αδύνατο. Ο Toni Nadal, ο Carlos Moya, ο Carlos Costa και όλη η ομάδα προπονητών μου, μου έχουν μεταφέρει τις ξεχωριστές εμπειρίες τους στο Rafa Nadal Tennis Center. Το Sani Resort διαθέτει υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις και αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους επισκέπτες που θέλουν να προπονηθούν στο τένις ενόσω απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Αυτό που κάνει το Rafa Nadal Tennis Center να ξεχωρίζει, είναι οι αξίες των ανθρώπων του Sani Resort, που καθημερινά φροντίζουν για την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών και φιλοξενίας. Έχουμε μία εξαιρετική σχέση εδώ και πολλά χρόνια και για μένα η συνεργασία με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζομαι τις ίδιες αξίες, αποτελεί το πιο γερό θεμέλιο επιτυχίας».

Το Rafa Nadal Tennis Center διαθέτει παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεις, με 8 χωμάτινα γήπεδα και εξειδικευμένους προπονητές, που χρησιμοποιούν τις ίδιες προπονητικές μεθόδους με αυτές του Rafa Nadal. Η ακαδημία προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα προπονήσεων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε επισκέπτη, αλλά και κριτήρια όπως η ηλικία, η φυσική κατάσταση και η εμπειρία.

Το Rafa Nadal Tennis Center είναι μέρος ενός συνόλου μοναδικών εμπειριών που προσφέρει το πολυβραβευμένο Sani Resort στην Χαλκιδική, όπως καθημερινές αθλητικές δραστηριότητες και δράσεις οικοτουρισμού, εκδηλώσεις διεθνούς εμβέλειας και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ένα περιβάλλον ασύγκριτης πολυτέλειας και φυσικής ομορφιάς.

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×