Savour the Stars”. Το Sani Gourmet επιστρέφει στο Sani Resort από τις 7 Ιουλίου έως τις 12 Αυγούστου, με τους βραβευμένους με αστέρια Michelin Σεφ, Akira Back, Christian Le Squer, Stephanie Le Quellec αλλά και τους Hélène Darroze και Javier Torres που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Κορυφαία διεθνή ονόματα της υψηλής γαστρονομίας που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και καταξιωμένοι Σεφ βραβευμένοι με αστέρια Michelin, δίνουν φέτος σημαντικό «παρών» στο Sani Gourmet που επιστρέφει αναβαθμισμένο και πιο ανανεωμένο από ποτέ, φέρνοντας και πάλι το Sani Resort στο προσκήνιο της υψηλής γαστρονομίας για 5 ξεχωριστές καλοκαιρινές βραδιές.

Chef-Stephanie-Le-Quellec

Με κεντρικό θέμα “Savour the Stars” και μία ατζέντα 5 ξεχωριστών δείπνων που θα πραγματοποιηθούν από τις 7 Ιουλίου έως τις 12 Αυγούστου στα εστιατόρια Elia και Water του Sani Resort, το Sani Gourmet γίνεται ένα σημείο συνάντησης για δημιουργούς και λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας. Στο “Savour the Stars” του Sani Gourmet η A-list της haute cuisine θα δημιουργήσει degustation menus από διαφορετικές κουζίνες (γαλλική, modern, fusion), με έμπνευση από́ εμβληματικά και αγαπημένα signature πιάτα συνοδευόμενα από επιλεγμένες λίστες εκλεπτυσμένων κρασιών ελληνικών και ξένων αμπελώνων, απαντώντας στις πιο υψηλές γαστρονομικές απαιτήσεις. Συγκεκριμένα:

Αkira Back

Αkira Back

Στις 7 Ioυλίου: Ο κορεάτικης καταγωγής, βραβευμένος με 1* Michelin celebrity σεφ, ιδιοκτήτης της ομώνυμης αλυσίδας εστιατορίων παγκοσμίως Αkira Back και πάντα στην πρώτη γραμμή γαστρονομικής καινοτομίας και τέχνης, δημιουργεί στο εστιατόριο Elia τουPorto Sani.

 

 

 

Hélène Darroze


Στις 22
Iουλίου: Η Hélène Darroze, η «Καλύτερη Γυναίκα Σεφ στον Κόσμο για το 2015», με τρία εστιατόρια και συνολικά 6* Michelin, το 3* The Connaught στο Λονδίνο, το 2* Hélène Darroze στο Παρίσι και το 1*Hélène Darroze à Villa La Coste στην Προβηγκία θα πρωταγωνιστήσει στην κουζίνα του Elia του Porto Sani.

Christian Le Squer

Στις 29 Ιουλίου: Ο Christian Le Squer, κάτοχος 3* Michelin, και Head Chef στο εστιατόριο Le Cinq του Four Seasons Hôtel George V στο Παρίσι δημιουργεί στο Elia του Porto Sani.

Stephanie Le Quellec

Στις 5 Αυγούστου: Η γαλλίδα σεφ Stephanie Le Quellec του La Scene και του MAM στο Παρίσι κι επικεφαλής του εστιατορίου Over Water στο Sani Asterias επιστρέφει στο Sani Resort, στο εστιατόριο Water του Sani Asterias, με κεντρική έμπνευση την κουζίνα της Νότιας Γαλλίας.

Javier Torres των Torres Brothers

Στις 12 Aυγούστου: Eντυπωσιακό φινάλε για τον κορυφαίο θεσμό στο εστιατόριο Elia, με τον βραβευμένο με 3* Michelin Σεφ Javier Torres των Torres Brothers και το εστιατόριο Cocina Hermanos Torres στη Βαρκελώνη, παγκοσμίως γνωστό για το live cooking & open kitchen concept.

Το Sani Gourmet 2023 υπόσχεται να φέρει κοντά γευστικούς πολιτισμούς και δημιουργούς από όλον τον κόσμο προσφέροντας στους καλεσμένους του εξαιρετικές εμπειρίες σε μία μοναδική γιορτή́ της σύγχρονης βραβευμένης γαστρονομίας πολλών αστέρων.

  1. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα του Sani Gourmet 2023.
  2. Δείτε το βίντεο του “Savour the Stars” εδώ.
  3. Κρατήσεις: sgr@saniresort.gr 
  4. Ακολουθείστε μας: facebook.com/SaniGourmet

 Σχετικά με το Sani Resort

Το Sani Resort στην Χαλκιδική είναι ένας παγκοσμίου κύρους προορισμός για οικογενειακές διακοπές πολυτελείας, που περιλαμβάνει πέντε βραβευμένα παραθαλάσσια ξενοδοχεία: Sani Beach, Sani Club, Porto Sani, Sani Asterias και Sani Dunes. Το συγκρότημα εκτείνεται σε ένα φυσικό καταφύγιο 4.000 στρεμμάτων, που περιβάλλεται από πυκνά πευκοδάση και παραλίες μοναδικής ομορφιάς, ενώ εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς για τον πολυτελή τουρισμό της Μεσογείου. Το Sani Resort προσφέρει κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, μεταξύ των οποίων ιδιωτική μαρίνα σκαφών, το Rafa Nadal Tennis Center, την ακαδημία ποδοσφαίρου σε συνεργασία με το Chelsea FCF και το Bear Grylls Survival Academy. Κάθε χρόνο, διοργανώνει δύο καταξιωμένα πολιτιστικά φεστιβάλ, το Sani Festival και το Sani Gourmet. Πρωτοπόρος σε θέματα βιώσιμου τουρισμού, το Saniέχει αναπτύξει ένα φιλόδοξο πλάνο αειφορίας, ενώ έχει επανειλημμένως αναδειχθεί “World’s Leading Luxury Green Resort”, “World’s Leading Family andBeach Resort”, αλλά και “World’s Leading Cultural Destination Resort” στα World Travel Awards.

Το Sani Resort είναι μέλος του Ομίλου Sani/Ikos, ενός καινοτόμου, δυναμικά αναπτυσσόμενου ξενοδοχειακού ομίλου με συγκροτήματα πολυτελείας σε μοναδικούς παραθαλάσσιους προορισμούς της Μεσογείου. Με όραμα να προσφέρει απαράμιλλη φιλοξενία στους επισκέπτες του, να δημιουργεί προοπτικές ανάπτυξης για τους ανθρώπους του, σημαντικά οφέλη για τα οικοσυστήματα που περιβάλλουν τα ξενοδοχεία του, αλλά και αξία για τους μετόχους του, ο Όμιλος συνεχίζει την επέκταση των εμπορικών σημάτων του στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Περισσότερες πληροφορίες: https://sani-resort.com/gr.

 

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×