FORDS GIN: Το απόλυτο gin…made for cocktails έφτασε στην Ελλάδα! 

Το Fords Gin έφτασε στη χώρα μας και υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνουμε και δημιουργούμε cocktails με βάση το gin! Αποτελεί ένα ιδιαίτερα αρωματικό London drygin, που έχει εμπνευστεί από την τέχνη της δημιουργίας cocktail, με τη συμβολή επιλεγμένων bartenders από όλο τον κόσμο. 

Η ιστορία του Fords Gin ξεκίνησε το 1996 στο London Thames Distillers, μέσα από τη συνεργασία δύο πιο αναγνωρισμένων προσωπικοτήτων της βιομηχανίας του gin, τον Simon Ford, που διαθέτει πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στον χώρο του αλκοόλ, και τον Charles Maxwell, 10ης γενιάς master distiller

Οι δύο τους δημιούργησαν ένα μοναδικό blend, από 9 βότανα και αρωματικά φυτά, από όλο τον κόσμο, τα οποία αποτελούν τα βασικά συστατικά όλων των κλασικών cocktails, διασφαλίζοντας ότι το προϊόν θα δένει αρμονικά σε κάθε δημιουργία. Τα βότανα και τα αρωματικά φυτά εκχυλίζονται 15 ώρες πριν από την απόσταξή τους, και με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύεται ο ιδιαίτερος χαρακτήρας τους, κάνοντας το Fords Gin ακόμα πιο ξεχωριστό.  

Έτσι, το ιδιαίτερο γευστικό προφίλ του Fords Gin διατηρεί την έντονη αλλά ισορροπημένη γεύση του, προσδίδοντας έναν ξεχωριστό χαρακτήρα σε όλα τα κλασικά cocktails με βάση το gin

Η φιάλη του Fords Gin, με το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα της, έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψιν την καθοδήγηση και τις προτάσεις συνεργαζόμενων bartenders έτσι ώστε να είναι εύχρηστη και να αντανακλά την υψηλή αισθητική που χαρακτηρίζει το brand

Το λανσάρισμα του Fords Gin στη χώρα μας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Ιουνίου στον industrial χώρο του Line Athens, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να το απολαύσουν σε ιδιαίτερα cocktails, με τη συνοδεία oysters από το Hams & Clams

Βρείτε το Fords Gin σε καταστήματα λιανικής, κάβες ή το αγαπημένο σας μπαρ και δημιουργήστε τις δικές σας μοναδικές στιγμές απόλαυσης με ένα Fords Gin cocktail!  

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×