Τα Aria Hotels ενισχύουν την παρουσία τους στην Πελοπόννησο με 12ο κατάλυμα στη Μάνη

Το «Home by the Sea» στον κόλπο της Καρδαμύλης προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής  με μοναδική θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο

Το Home by the Sea αποτελεί ένα σύγχρονο beach house με κήπο, απεριόριστη θέα στη θάλασσα και αποτελεί ιδανική επιλογή διαμονής για ζευγάρια, παρέες φίλων και οικογένειες με έως δύο παιδιά. Το κατάλυμα αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια με άμεση πρόσβαση στον κήπο, το καθένα από τα οποία διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με breakfast bar και σαλόνι. Το Home by the Sea χαρακτηρίζεται για τη θερμή ατμόσφαιρα, τη σύγχρονη αισθητική και τις γήινες αποχρώσεις, ενώ προσφέρει απαράμιλλη θέα στη θάλασσα από όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς του χώρους.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στην τραπεζαρία, το καθιστικό και το ΒΒQ του κήπου με τα καταπράσινα πεύκα. Επιπλέον, η άμεση πρόσβαση του καταλύματος στην παραλία δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να κολυμπήσουν όποια ώρα της ημέρα επιθυμούν στα καταγάλανα νερά του Μεσσηνιακού κόλπου αλλά και να χαλαρώσουν κάνοντας ηλιοθεραπεία ή θαλάσσια σπορ. Το Home by the Sea αποτελεί ιδανική επιλογή και για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν την περιοχή καθώς μπορούν να αξιοποιήσουν το κατάλυμα ως αφετηρία για εκδρομές σε κοντινά αξιοθέατα κι άλλες δραστηριότητες, δημιουργώντας ξεχωριστές αναμνήσεις.

Τα Aria Hotels συνεχίζουν να ενισχύουν στρατηγικά το χαρτοφυλάκιό τους και να επεκτείνουν την παρουσία τους στην Πελοπόννησο, παρέχοντας υψηλού επιπέδου εμπειρίες φιλοξενίας και αναδεικνύοντας παράλληλα τον πολιτισμό και την ιστορία της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.ariahotels.gr/hotels/home-by-the-sea/.

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×