gtouch Πολυτελής Ατμόσφαιρα και Υψηλή Γαστρονομία

Οι υπέροχες γευστικές προτάσεις του gtouch catering του Βαγγέλη Γιανουκλίδη και ο καταπληκτικός χώρος του Κτήματος Ορίζοντες, είναι ο ιδανικός συνδυασμός για μια απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση.

Σε μια καταπράσινη έκταση 7,5 στρεμμάτων, εξωτικοί φοίνικες, εντυπωσιακοί καταρράκτες αλλά και δυο μεγάλες πισίνες δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό μέσα στο οποίο γάμοι, βαπτίσεις, πάρτι αλλά και επαγγελματικές εκδηλώσεις μπορούν να φιλοξενηθούν τόσο στον εξωτερικό χώρο, χωρητικότητας έως και 2.000 ατόμων για cocktail και 1000 ατόμων σε καθιστό γεύμα, όσο και στον εσωτερικό που μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 700 άτομα σε cocktail και 350 σε καθιστό. Στο χώρο του κτήματος επίσης βρίσκεται και το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας.

Και από την ωραία ατμόσφαιρα ας περάσουμε στην γευστική εμπειρία. Η ποιότητα των υλικών αλλά και η παρουσίαση του gtouch είναι μοναδική! Ο πάντα τελειομανής και σχολαστικός Βαγγέλης Γιανουκλίδης, δεν έχει φροντίσει μόνο να συμπεριλάβει στο μενού του τις πιό ιδιαίτερες γεύσεις, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες, αλλά δίνει πάντα μεγάλη έμφαση, τόσο στον τρόπο που παρουσιάζονται τα εδέσματα, όσο και στο επίπεδο του προσωπικού που πλαισιώνει την κάθε εκδήλωση. Αστραφτερά σκεύη, εκλεπτισμένη αισθητική αλλά και ένα ανθρώπινο δυναμικό αποτελούμενο από εμφανίσημους ανθρώπους που γνωρίζουν τι σημαίνει σωστό service, είναι κάποια από τα στοιχεία εκείνα που κάνουν το gtouch να ξεχωρίζει και αποδεικνύουν πως στις «δύσκολες» εποχές, ο πραγματικός επαγγελματίας είναι εκείνος που καταφέρνει να αντιστέκεται, χωρίς να κάνει έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Αυτό του εξασφαλίζει τη διαχρονικότητα και την εμπιστοσύνη του πελάτη που τον εμπιστεύεται.

www.ktimaorizontes.gr

www.gtouch.gr

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×