Το Big Major Cay στις Μπαχάμες είναι “Το επίσημο σπίτι των χοίρων κολυμβητών”.

Οι παραθεριστές είναι πανευτυχείς που βιώνουν την μοναδική και ιδιαίτερη εμπειρία της κολύμβησης με τα γουρουνάκια, στο ακατοίκητο νησί του Big Major Cay στις Μπαχάμες, ατην παραλία που χαϊδευτικά αποκαλείται “Pig Beach.” Τα γουρουνάκια κολυμβυτές, έχουν ενταχθεί απόλυτα  στη μεγάλη ποικιλία των υδρόβιων δραστηριοτήτων που επιδίδονται οι επισκέπτες, από ψαροντούφεκο με τροπικά ψάρια και θαλάσσιες χελώνες, κατοπτεύσεις καρχαριών και χελιών και καταδύσεις.

maxresdefaultΗ οικογένεια των χοίρων, που αποκαλούνται «λατρευτά» από τους τουρίστες, τους ντόπιους και τα media, έχουν γίνει απίστευτα δημοφιλή. Ζουν ελεύθερα στις αμμώδεις παραλίες, και αφού λιαστούν για ώρες, ορμούν στα κύματα. Τα γουρουνάκια, αν και όχι εξημερωμένα, είναι εξαιρετικά φιλικά και σπεύδουν κάτω από τη σκιά των δέντρων αμυγδαλιάς για να χαιρετήσουν τους επισκέπτες που τους φέρνουν κεράσματα. Επίσης τρέφονται από τα πληρώματα των διερχόμενων σκαφών.

Είναι άγνωστο το πώς τα γουρουνάκια αρχικά έφτασαν στο Big Major Cay, καθώς δεν είναι ντόπια και το ίδιο το νησί είναι ακατοίκητο. Ο τοπικός θρύλος λέει ότι τα άφησε μια ομάδα ναυτικών που ήθελε να έρθει πίσω και να τα μαγειρέψει, ή ότι υπήρχε ένα κοντινό ναυάγιο και εκείνα κολύμπησαν προς την ασφάλεια. Ότι και να συνέβει, υπάρχουν σήμερα περίπου 20 από αυτά, μικρά και μεγάλα, τα οποία επιβιώνουν άνετα, καθώς το Big Major Cay είναι ευλογημένο με τρεις πηγές γλυκού νερού, και βέβαια χάρη στη γενναιοδωρία των επισκεπτών.

PAY-beachbum-pigs

 

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×