O Chef de Cuisine του εστιατορίου Tudor Hall Αλέξανδρος Κοσκινάς σας προσκαλεί σε έναn «περίπατο στο δάσος» με πιάτα εμπνευσμένα από τις γεύσεις και τα αρώματα του δάσους.
Έως τις 5 Απριλίου, οι επισκέπτες του εστιατορίου μπορούν να απολαύσουν ένα θεματικό μενού με ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς που θα συνεπάρουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες. Άγρια μανιτάρια ψημένα στον ξυλόφουρνο πάνω σε φύλα καστανιάς, κρέμα πατάτας με νιόκι, κάστανα και μαύρη τρούφα, ψητός φασιανός με κολοκύθα, αλλά και το φιλέτο από ελάφι με φρούτα του δάσους και ρίζες λαχανικών ψημένες σε αλάτι με πευκοβελόνες, είναι μερικές από τις δημιουργίες του ταλαντούχου Σεφ, που υπόσχονται μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη.

Leg and breast of pheasant, pumpkin ‘au gratin’, salsify and diablo sauce
TUDOR HALL RESTAURANT | KING GEORGE HOTEL, ATHENS