Η Domes Resorts & Reserves λανσάρει το νέο hotel brand Domes Aulūs με δύο ξενοδοχεία στην Κρήτη και στη Ζάκυνθο

Ο όμιλος πολυτελών ξενοδοχείων Domes Resorts & Reserves ανακοινώνει το νέο της brand Domes Aulūs. Το ταχέως αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιό του Ομίλου εμπλουτίζεται με δύο νέα ξενοδοχεία που ανοίγουν τις πόρτες τους αυτό το καλοκαίρι. Πρόκειται για το Domes Aulūs Elounda στην Κρήτη και το Domes Aulūs Zante στη Ζάκυνθο. Αντλώντας έμπνευση από το αρχαίο όνομα της πόλης της Ελούντας «Όλους», όπου βρίσκεται η ναυαρχίδα του Ομίλου «Domes of Elounda», το brand Domes Aulūs παρουσιάζει την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια παράλληλα με μια χαλαρή προσέγγιση του all-inclusive, δημιουργώντας το concept «Cool Inclusive» και στηρίζει ένα νέο στιλ διακοπών με χαλαρούς ρυθμούς, οικολογική συνείδηση και ανεπιτήδευτο lifestyle για τους ταξιδιώτες που αναζητούν πνευματική τόνωση και οικολογικό τρόπο ζωής, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τις μοναδικές γεύσεις και την ευεξία που τους προσφέρουν τα νέα ξενοδοχεία καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους.

Τα Domes Aulūs θέρετρα συνδέονται και υποστηρίζουν τους προορισμούς στους οποίους βρίσκονται με δραστηριότητες όπως καθαρισμός ακτών, ανακύκλωση, πρωτοβουλίες βιωσιμότητας και συνεργασίες με ΜΚΟ, ενώ οι επισκέπτες καλούνται να εμπλακούν ενεργά σε εθελοντικές εμπειρίες όπως για παράδειγμα η προστασία των θαλάσσιων χελωνών Caretta-Caretta. Παράλληλα, για να ενισχυθεί η σύνδεσή τους με το τοπικό περιβάλλον και την τοπική κοινότητα, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν fine-dining επιλογές για φαγητό, αλλά και τη γαστρονομική και οικολογική προέλευση της τοπικής κουζίνας και του κρασιού, μέσα από βοτανικούς κήπους, τοπικούς αγρότες και ψαράδες.

Domes Aulūs Elounda

Το Domes Aulūs Elounda λειτουργεί ως θέρετρο μόνο για ενήλικες μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση. Η έμπνευσή του προέρχεται από την τοπογραφία που το περιβάλει και ο σχεδιασμός του από τα χρώματα της κρητικής γης μέσα από μία ζεστή και χαλαρωτική παλέτα χρωμάτων αποτελούμενη από γκρι και μπεζ ανάγλυφες επιφάνειες, ενισχυμένες με υφάσματα από το μπλε του Αιγαίου, προκειμένου να ενσαρκώσουν μια χαλαρή-πολυτελή ατμόσφαιρα.

Τα δωμάτια περιλαμβάνουν «Nests» και «Suites» με θέα στον κήπο ή στη θάλασσα καθώς και «Cool Living Selection» καταλύματα για όσους αναζητούν ένα ξενοδοχείο εντός του ξενοδοχείου, με μοναδικές υπηρεσίες, όπως 24/7 concierge service και πρόσβαση στο Cool Living Club. Αυτό το επίπεδο καταλυμάτων διαθέτει ευρύχωρες, ιδιωτικές βεράντες και πισίνα με θέα στους Κρητικούς κήπους ή τον Κόλπο της Ελούντας.

Το Domes Aulūs Elounda, αποτελεί έναν απαράμιλλο προορισμό χαλάρωσης που προσφέρει πολυτελείς μοναδικές υπηρεσίες. Περιλαμβάνει ιδιωτική παραλία, δύο πισίνες και μπαρ δίπλα στο βραχώδες ανάγλυφο του τοπίου, το Domes Soma Spa & Gym, πληθώρα γαστρονομικών εμπειριών, καθώς και μια ανοιχτή αγορά με υπαίθριες μπουτίκ και θερινό κινηματογράφο.

Domes Aulūs Zante

Μέσα σε 230 στρέμματα πευκοδάσους, σε ένα προστατευμένο καταφύγιο χελωνών στη μεγαλύτερη παραλία της Ζακύνθου, μόλις 5 χλμ. μακριά από το αεροδρόμιο του νησιού, το Domes Aulūs Zante είναι ένα μοναδικό θέρετρο για τους λάτρεις της περιπέτειας και της εξερεύνησης, για φίλους και οικογένειες που αναζητούν τη χαλάρωση, μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο προκειμένου να απολαύσουν το εμβληματικό τοπίο της Ζακύνθου αλλά και τη γοητεία της τοπικής κοινωνίας. Το ξενοδοχείο Domes Aulūs Zante διαθέτει ευρύχωρα καταλύματα και ιδιωτικές βεράντες, με εσωτερικούς χώρους σε γήινους τόνους, ζεστές υφές ξύλου και rattan, όλα εμπνευσμένα από το φυσικό τοπίο. Όλα αυτά συνοδεύονται από τη ζεστή εξυπηρέτηση, τις μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας και μια βελούδινη αμμώδη παραλία με Beach Bar.

 https://domesresorts.com/.

 

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×