Συλλεκτική Συλλογή THFLEX RAFAEL NADAL EDITION TAILORED απο τον TOMMY HILFIGER

Κατασκευασμένη για τις σύγχρονες ανάγκες της κίνησης του σώματος, αυτή η limitededition σειρά κοστουμιών είναι εμπνευσμένη από τον Rafael Nadal και ενσωματώνει το tailoring και την υψηλή απόδοση των υφασμάτων.

 Η THFLEX Rafael Nadal Edition, με μοντέρνο στυλ σε κοστούμια και πουκάμισα, έχει σχεδιαστεί με ακρίβεια στην εφαρμογή ενώ έχει δημιουργηθεί από καινοτόμα ιταλικά υφάσματα υψηλών επιδόσεων. Τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από τον παγκόσμιο πρεσβευτή της Tommy Hilfiger Rafael Nadal και την ανάγκη για τη δημιουργία ενός κοστουμιού που είναι ταυτόχρονα σοφιστικέ και αυστηρό, αλλά την ίδια στιγμή άνετο για ταξίδια και μετακινήσεις. Η συλλεκτική συλλογή THFLEX θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger από τα μέσα Απριλίου 2016.

Ραμμένη για υψηλές αποδόσεις και προσαρμοσμένη στη κίνηση του σώματος, η συλλεκτική συλλογή περιλαμβάνει μια επιλογή από μονόπετα και σταυρωτά κοστούμια. Αυτά τα κομμάτια έχουν σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας μια σειρά από υψηλής απόδοσης ιταλικά υφάσματα που συνδυάζουν επιτήδευση με πρωτοποριακό φινίρισμα. Το αποτέλεσμα δημιουργεί ένα ισχυρό τέντωμα που εγγυάται μία υψηλού επιπέδου άνεση, διατηρώντας παράλληλα μία συμπαγή αίσθηση αφής, καθώς η βελτιωμένη αντίσταση κρατά το ύφασμα χωρίς ζάρες, ακόμα και μετά από ώρες χρήσης. Το ειδικό φινίρισμα βοηθά να διατηρηθεί η φυσική ικανότητα αναπνοής του εκλεκτού μαλλιού υποστηρίζοντας παράλληλα την κλιματική ρύθμιση διατηρώντας την υγρασία μακριά από το σώμα.

Η συλλογή ΤΗFLEX Rafael Nadal Edition περιλαμβάνει επίσης έξι limited-edition στυλ πουκάμισων, διαθέσιμα σε αποχρώσεις του μπλε και του λευκού με μικρά καρώ, ρίγες και μοναδικά τελειώματα καθώς και μια μεταξωτή γραβάτα στην χαρακτηριστική χρωματική παλέτα του Tommy Hilfiger δηλαδή το ναυτικό μπλε, το κόκκινο και το λευκό, με διαγώνιες ρίγες διαφορετικού και πολλαπλού πλάτους.

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×