Πισίνα του Hilton: “θαλασσινός” αέρας στο κέντρο της Αθήνας

Όταν η παραλία είναι μακριά αλλά οι βουτιές αναγκαίες, η εξωτερική πισίνα του Hilton σας λύνει τα χέρια. Με διαστάσεις 25 Χ 15 μ., άνετες ξαπλώστρες, πρόθυμο προσωπικό και καθαρές εγκαταστάσεις αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια την καλύτερη πρόταση για μια μικρή απόδραση… εντός Αθηνών!

OUTDOOR-POOLATHHITW_Oasis_Bar_Grill

Το να κολυμπάς σε καταγάλανα νερά στο κέντρο της πόλης έχει αξία ανεκτίμητη. Στην πισίνα του Hilton, που η είναι η μεγαλύτερη πισίνα ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να απολαύσετε υπέροχες γεύσεις στο Oasis Pool Βar & Grill με τα εκπληκτικά κοκτέιλ και τα νοστιμότατα πιάτα. Δοκιμάστε τις καλοκαιρινές, υγιεινές προτάσεις του Executive Chef Κώστα Αθανασίου, όπως τη σαλάτα “Oasis” με ψητό κατσικίσιο τυρί και πικάντικη βινεγκρέτ φράουλας, την εκπληκτική πίτσα μαργαρίτα, τα φρέσκα ζυμαρικά με κιμά από κοτόπουλο και το μεσογειακό Club sandwich με ψωμί ολικής αλέσεως και ψητά λαχανικά. Το Oasis διαθέτει επίσης μεγάλη ποικιλία σε χυμούς και smoothies: δοκιμάστε το Spa Surprise με καρότο, ροδάκινο, μέλι και γάλα ή το Fitness με καρότο, σέλινο και χυμό ντομάτας.

Turkey Burger

Turkey Burger

Octopus

Octopus

Smoothies 1

Smoothies 1

Η πισίνα του Hilton λειτουργεί καθημερινά από τις 8:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ. Το Oasis Pool Bar & Grill είναι ανοιχτό από τις 10:00 το πρωί έως τις 7:30 το απόγευμα. Η ημερήσια είσοδος για κολύμπι κοστίζει €25 τις καθημερινές (€17 αν πάτε μετά τις 6:00 το απόγευμα) και €40 τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Ρωτήστε για τα πακέτα των τριών ή πέντε εισόδων, που πραγματικά συμφέρουν, ή αποκτήστε μηνιαία, τρίμηνη ή εξάμηνη συνδρομή, επειδή σίγουρα δεν θα μείνετε στη μια επίσκεψη!

 Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 210-7281801.

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×