Το ‘Ιδρυμα Prada στο Μιλάνο

Το ίδρυμα Prada ιδρύθηκε από τον ιταλικό οίκο μόδας Prada το 1993 ως μια πολιτιστική οργάνωση αφιερωμένη στην τέχνη, τον κινηματογράφο και τη φιλοσοφία. Νέο, παλιό, οριζόντιο, κάθετο, φαρδύ, στενό, λευκό, μαύρο, ανοιχτό, κλειστό – όλες αυτές οι αντιθέσεις καθιερώνουν το εύρος των αντιθέσεων που καθορίζουν το νέο αυτό οίκημα.Serial-Classic-9.lo_-1940x1293Την περασμένη άνοιξη, το Ίδρυμα Prada παρουσίασε το νέο μόνιμο χώρο του στο Μιλάνο, ο οποίος σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο OMA, με επικεφαλής τον Rem Koolhaas. Η εταιρεία του Koolhaas μετέτρεψε ένα αποστακτήριο 100 ετών σε ένα νέο κέντρο τεχνών για το Fondazione Prada, που αποτελείται μεταξύ άλλων από ένα «στοιχειωμένο σπίτι» επενδεδυμένο με φύλλο χρυσού 24 καρατίων και έναν κινηματογράφο καμουφλαρισμένο με καθρέφτες. Η OMA και το δεξί της χέρι στην έρευνα η AMO, ανακαίνισαν επτά κτίρια στο συγκρότημα της Largo Isarco, νότια του Μιλάνου, και σχεδίασαν και τρια νέα για να τα συνοδεύσουν – ένα σινεμά και μια γκαλερί που έχουν ήδη ολοκληρωθεί, και έναν πύργο που είναι ακόμα υπό κατασκευή. Τα παλιά κτίρια του εργοστασίου και οι αποθήκες αναβαθμίστηκαν με νέα φινιρίσματα και κουφώματα, ενώ οι πρόσθετες δομές σχεδιάστηκαν για να προτείνουν έναν παρόμοιο βιομηχανικό χαρακτήρα, παρά το γεγονός ότι κατασκευάστηκαν με σύγχρονα υλικά και τεχνικές.

LARGO ISARCO, 2
20139 MILANO

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×