Maria-Callas.com Η πρώτη επίσημη ιστοσελίδα για τη Μαρία Κάλλας

Η πρώτη επίσημη ιστοσελίδα της Μαρίας Κάλλας παρουσιάστηκε από την Warner Classics στις 2 Δεκεμβρίου, τα 94α γενέθλια της θρυλικής σοπράνο, με την υποστήριξη του Maria Callas estate

Πέρασαν 40 χρόνια από το θάνατο της Μαρίας Κάλλας, σε ηλικία μόλις 53 ετών, τον Σεπτέμβριο του 1977, αλλά ο θρύλος της παραμένει πάντα ζωντανός. Γνωστή ως La Divina, η Ελληνίδα σοπράνο εξακολουθεί να αποτελεί την επιτομή της ντίβας της όπερας για τους «aficionados» του είδους αλλά και για το ευρύτερο κοινό.

Η Κάλλας άλλαξε το πρόσωπο της της τέχνης που επέλεξε να υπηρετήσει, βοηθώντας την όπερα να διαμορφώσει την ιστορία της. Έχει αποτελέσει αντικείμενο θεατρικών έργων και ταινιών, έχει πολλά εκατομμύρια views στο YouTube, ενώ οι σημερινοί τραγουδιστές της όπερας αναζητούν στο πρόσωπό της, ξανά και ξανά  την έμπνευση. Για δεκαετίες, έχει διατηρήσει τη θέση της ανάμεσα στους κορυφαίους κλασσικούς καλλιτέχνες του κόσμου και η Warner Classics κυκλοφόρησε πρόσφατα το Callas: Live, μια κασετίνα 42 ζωντανών ηχογραφήσεων επεξεργασμένων με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Το MariaCallas.com έχει σχεδιαστεί ώστε να παρουσιάζει τη – μεγάλης πολιτιστικής αξίας – προσωπικότητά της, όσο και τη ζωή και την τέχνη της και οι διαχειριστές του Maria Callas estate υποστηρίζουν την προσπάθεια αυτή. Σχεδιασμένh και κατασκευασμένh από την εταιρεία Uprising ™ με έδρα το Μιλάνο, η ιστοσελίδα είναι διαχρονική και κομψή στο σχεδιασμό και η μοναδική διαδραστική της δυνατότητα μπορεί να παίξει σε πλήρη ισχύ σε Mac, PC, smartphone και tablet. Η έκδοση αυτή τη στιγμή είναι στα αγγλικά, με τα γαλλικά, τα ιταλικά και τα γερμανικά να ακολουθούν τους επόμενους δύο μήνες.

Η ιστοσελίδα χωρίζεται σε τέσσερις κύριες ενότητες: Life, Look, Voice και Today – με άλλα λόγια, βιογραφικά στοιχεία (συμπεριλαμβανόμενης κινούμενης εικονογράφησης και ηχητικής αφήγησης που εξερευνούν τη ζωή της και εκτός σκηνής), αρχειακές φωτογραφίες και βίντεο ζωντανών εμφανίσεων, λεπτομερή δισκογραφία της Warner Classics και τις τελευταίες ειδήσεις και εκδηλώσεις που σχετίζονται με την Κάλλας σε όλο τον κόσμο.

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×