Demalux Led Phototherapy

Η Μαρία Αργείτου σας παρουσιάζει τη νέα θεραπεία ομορφιάς των διασημοτήτων

Η φωτοθεραπεία LED, η οποία αναπτύχθηκε αρχικά από τη NASA, που ανακάλυψε ότι η θεραπεία κόκκινου φωτός ενεργοποιούσε την ανάπτυξη των φυτών στο διάστημα, βασίζεται στην αρχή ότι τα ζωντανά κύτταρα είναι σε θέση να απορροφούν και να επηρεάζονται από το φως και η θεραπεία έχει αναγνωριστεί από καιρό για τις αναγεννητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της. Η έμπειρη αισθητικός, κ. Μαρία Αργείτου, φιλοξενεί την πολύτιμη αυτή θεραπεία ομορφιάς στο ινστιτούτο της και μας περιγράφει τις καταπληκτικές της δυνατότητες.Το τελευταίο διάστημα όλο και πιο συχνά ακούμε τον όρο φωτοθεραπεία στη φροντίδα του δέρματος. Τι ακριβώς όμως είναι αυτή η μέθοδος θεραπείας και ποια τα αποτελέσματά της;

H πολυβραβευμένη συσκευή Demalux Led Phototherapy αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην φωτοθεραπεία. Πρόκειται για μια κορυφαία μη επεμβατική μέθοδο που εκμεταλλεύεται τη δύναμη του φυσικού φωτός, διεγείροντας έτσι τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης και επιταχύνοντας την ανανέωση των κυττάρων. Μια διαδικασία που δρα σε όλες τις προβληματικές καταστάσεις του δέρματος προάγοντας ένα υγιές και ζωντανό αποτέλεσμα.

Πως γίνεται αυτό; Στην φωτοθεραπεία χρησιμοποιούνται διαφορετικά μήκη κύματος φωτός, έτσι ώστε να διεγείρονται διαφορετικές διεργασίες ανάπλασης. Η Dermalux βασίζεται στην εφαρμογή αυτών των ευεργετικών μηκών κύματος στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Πρόκειται για μια φυσική διαδικασία παρόμοια με αυτή της φωτοσύνθεσης. Τα κύτταρα του δέρματος που ενεργοποιούνται από το φως λειτουργούν καλύτερα και μπορούν να αναγεννηθούν έως και 200% ταχύτερα, γεγονός που με τη σειρά του οδηγεί σε πιο νεανική, υγιή και λαμπερή επιδερμίδα.

Το Dermalux προσφέρει ειδικές θεραπείες χρησιμοποιώντας συνδυασμούς από τρία μήκη κύματος φωτός: μπλε, κόκκινο και σχεδόν υπέρυθρο, και είναι η μόνη συσκευή φωτοθεραπείας με δυνατότητα εκπομπής – ανάλογα με τις ανάγκες σε κάθε περίπτωση – είτε του καθενός χρώματος ξεχωριστά ή και των τριών ταυτόχρονα. Έτσι υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένου προγράμματος, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας και δίνεται η δυνατότητα για ασφαλή και εστιασμένη παροχή φωτός με την βέλτιστη ένταση για μέγιστα αποτελέσματα.

Είναι επώδυνο?

Είναι μια απολύτως ανώδυνη εμπειρία, απαλλαγμένη από θερμική ενόχληση, που διαρκεί 20 λεπτά μόνη της ή 10 λεπτά σε συνδυασμό με άλλες περιποιήσεις.

Σε ποιους απευθύνεται?

Η φωτοθεραπεία με το Dermalux απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος. Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση καταστάσεων όπως η ακμή – λόγω της αντιβακτηριακής δράσης του – της ροδόχρουσας νόσου, γιατί είναι καλμαντική και μειώνει τις φλεγμονές, αλλά και για τη σύσφιξη και τη διέγερση της παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα ένα μοναδικά λαμπερό και νεανικό δέρμα.

Πόσο σύντομα θα δω αποτελέσματα?

Μετά την πρώτη κιόλας θεραπεία, το δέρμα επαναφορτίζεται με ενέργεια έτσι ώστε να φαίνεται άμεσα αναζωογονημένο, ενώ μια σειρά θεραπειών προσφέρει ορατά αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας. Το κάθε δέρμα αντιδρά διαφορετικά, ανάλογα με την ηλικία και την κατάσταση στην οποία είναι. Σε γενικές γραμμές, το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται σε διάστημα 8 με 12 εβδομάδες.

Μην αφήσετε την ομορφιά του δέρματός σας στην τύχη.  Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του Dermalux και τις δυνατότητες που έχει αυτό το βραβευμένο μηχάνημα να μεταμορφώσει την επιδερμίδα σας!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο: 210 6743553 ή επισκεφτείτε το: https://www.mariaargeitou.gr/

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×