BENTLEY: Bentayga EWB AR Visualiser

Οι πελάτες της Bentley αλλά και οι φανατικοί φίλοι της αυτοκίνησης μπορούν πλέον να εξερευνήσουν την BentaygaExtended Wheelbase (EWB) και να κάνουν μία εικονική οδήγηση σε μία πραγματική τοποθεσία της επιλογής τους ή απλά να δουν πως φαίνεται παρκαρισμένη στον δρόμο τους.

Η Bentley κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας για να παρουσιάσει το καλύτερο πολυτελές SUV στον κόσμο. Οι εξωτερικές βαφές, το χρώμα του δέρματος και το στυλ καμπίνας μπορούν να αλλάξουν έτσι ώστε να δημιουργήσετε τη δική σας Bentayga EWB, την οποία μπορείτε να παραγγείλετε προσωπικά.

Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να επιλέξετε, έχουν δημιουργηθεί δύο προκαθορισμένα πακέτα τα οποία αντιπροσωπεύουν τα δύο βασικά χαρακτηριστικά της Bentayga EWB – την πολυτέλεια και τις υψηλές επιδόσεις, σε συνδυασμό με την αρχετυπική αρμονία που διακρίνει κάθε Bentley. Το πακέτο «Luxury» χαρακτηρίζεται από το Rose Gold χρώμα στο αμάξωμα, με το εσωτερικό να είναι επενδυμένο με πολυτελές δέρμα «Porpoise».

Αντίθετα, το πακέτο «Performance» έχει αμάξωμα σε Grey Violet απόχρωση με δέρμα «Damson», τονισμένο με ραφές που κάνουν αντίθεση. Και οι δύο διαμορφώσεις διατίθενται επίσης και στην έκδοση Azure, μαζί με το Rear SeatEntertainment, το Bentley Diamond Illumination και το νέο πολυτελή διάκοσμο με καπιτονέ ραφή σε όλη την καμπίνα. Το πακέτο «Performance» εφοδιάζεται επίσης με τον πιο μοντέρνο διάκοσμο Blackline.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες επαυξημένης πραγματικότητας και είναι από τις πιο προηγμένες στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Εκτός από την επιλογή πολλαπλών προδιαγραφών και στοιχείων εξοπλισμού, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν το μέγεθος του αυτοκινήτου, να το προβάλουν σε ένα τραπέζι ή να το μεγεθύνουν φθάνοντας ακόμα και σε προσομοίωση πλήρους μεγέθους. Οι χρήστες μπορούν επίσης να πάρουν την Bentayga EWB για ένα δοκιμαστικό test drive επαυξημένης πραγματικότητας, σε προβολή τρίτου προσώπου.

Η εφαρμογή «Bentayga EWB AR Visualiser» παρέχει επίσης άμεση πρόσβαση στο configurator της Bentley, μέσω του οποίου μπορούμε να δημιουργήσουμε έως και πάνω από  24 δισεκατομμύρια διαφορετικούς συνδυασμούς εκδόσεων της Bentayga. Η επίσημη ιστοσελίδα της Bentley παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο περιεχόμενο και τα χαρακτηριστικά της Bentayga EWB.

Η εφαρμογή «Bentayga EWB AR» είναι διαθέσιμη μέσω των παρακάτω συνδέσμων:

Share.

Comments are closed.

Personal Data Terms

“Our company through the contact form only asks for one name and email for any contact you make with us. This information will only be used for the communication and request you specify, and not for any other advertising approach. That further information you give us is at your own will and will be received directly from our company. Our site does not keep any data at its base or on the server that may be intercepted by third parties. At the same time, in order to ensure data transfer privacy, the company uses the SSL-128bit encryption protocol.

Your information will be retained for any correspondence for a reasonable period of 6 months and in the event of cooperation for the reasonable period laid down by the Greek Tax Law.

For more information, you can also visit the Terms of Use & Safety. “

×
Πολιτικη Προσωπικών Δεδομένων

«η εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας ζητάει μόνο ένα όνομα και ένα e-mail επικοινωνίας για οποιαδήποτε επαφή κάνετε με εμάς. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία και το αίτημα που μας ορίζετε και όχι για κάποια άλλη διαφημιστική προσέγγιση. Ότι περαιτέρω στοιχεία μας δώσετε είναι με ιδία βούληση και θα λαμβάνονται απ’ ευθείας από την εταιρία μας. Ο ιστότοπος μας δεν κρατάει κάποια δεδομένα στη βάση του ή στον server που μπορεί να υποκλαπούν από τρίτους. Παράλληλα για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν για την όποια αλληλογραφία μας για εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών και σε περίπτωση συνεργασίας για το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο ελληνικός φορολογικός νόμος.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους Όρους χρήσης & Ασφάλειας

×